“قارچ پلو”، غذایی مقوی و لذیذ با طعمی کاملا متفاوت
قارچ پلو خوشمزه و در عین حال ساده بسیار راحت تهیه می شود و مناسب روزهای است که شما فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید. به گزارش وقت صبح، قارچ پلو جایگزین مناسبی از مرغ یا گوشت در غذاها است البته می توانید قارچ پلو را با مرغ ریش ریش شده نیز...
قارچ پلو خوشمزه و در عین حال ساده بسیار راحت تهیه می شود و مناسب روزهای است که شما فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید.
به گزارش وقت صبح، قارچ پلو جایگزین مناسبی از مرغ یا گوشت در غذاها است البته می توانید قارچ پلو را با مرغ ریش ریش شده نیز تهیه کنید این غذایی خوشمزه را می توان در وعده نهار و شام تهیه و میل نمایید.
مواد لازم :
برنج ۳ پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم
رب ۲ ق غذا خوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
کره ۵۰ گرم
آبلیمو ۲ ق غذا خوری
شکر ۲ ق غذا خوری
زرشک ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و ادویه پلویی و زیره سبز به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را شسته و نگینی خرد کنید و داخل تابه مقداری کره به همراه روغن ریخته و پیاز ها را اضافه کرده تا سبک و طلایی شود سپس زردچوبه را اضافه می کنیم تا پیاز خوش رنگ شود.
رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوش رنگ شود.
سپس قارچ ها را که خوب شسته و ورقه کردیم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
در پایان آبلیمو و زرشک و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم .
کمی که تفت خورد نمک و زیره سیاه یا سبز و ادویه کاری را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.
برنج را آبکش می کنیم و مقداری از برنج را ته ظرف ریخته و روی آن مواد قارچ پلو را می ریزیم و مخلوط می کنیم.
این کار را ادامه می دهیم تا برنج و قارچ تمام شود.
سپس برنج را بمدت ۴۰ دقیقه دم می گذاریم و در آخر روی آن مقداری کره یا روغن ریخته و در ظرف سرو بکشید.