ویدئو / مراحل پرورش و بسته بندی قورباغه گوشتی در کارخانه !

مراحل پرورس، برش زدن و بسته بندی قورباغه گوشتی را در این صفحه از دلگرم مشاهده کنید.
قورباغه ها را به دلیل شباهت در طعم، مرغ مزرعه می نامند. ارزش تجاری بسیار زیاد آنها باعث می شود تا در آسیا به طور گسترده پرورش یابند. هر ساله حدود ۴۰ میلیون دلار پای قورباغه در سطح بینالمللی مبادله میشود که اکثر کشورهای جهان در این تجارت شرکت میکنند.
بزرگترین واردکنندگان پای قورباغه در جهان فرانسه، بلژیک و ایالات متحده هستند، در حالی که بزرگترین صادرکنندگان بین المللی اندونزی و چین، تایلند، ویتنام هستند.
عملیات برش زدن و بسته بندی قورباغه در کارخانه را در این ویدئو مشاهده کنید.