توقیف 1022 دستگاه خودروی شوتی/ دستگیری 1643 قاچاقچی
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از اجرای ششمین مرحله طرح سراسری مبارزه قاچاق کالا و ارز با اولویت جمعآوری و توقیف خودروهای شوتی خبر داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از اجرای ششمین مرحله طرح سراسری مبارزه قاچاق کالا و ارز با اولویت جمعآوری و توقیف خودروهای شوتی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از تسنیم؛ سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اجرای ششمین مرحله طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت جمعآوری و توقیف خودروهای شوتی در کشور اظهار کرد: خودروهای شوتی علاوه بر اینکه در حوزه قاچاق مشکلاتی را برای کشور بههمراه دارند در حوزه ترافیکی و شدوآمدی نیز مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد میکنند و با اقدامات مجرمانهشان جان خود و دیگران را به خطر میاندازند.
وی گفت: این طرح با محوریت پلیسهای امنیت اقتصادی سراسر کشور در مبادی ورودی و خروجی، محلهای دپو، محورهای مواصلاتی و... بهمدت 72 ساعت به مرحله اجرا در آمد.
رحیمی با اشاره به اینکه در این طرح از ظرفیت ردههای انتظامی و مرزبانی بهرهگیری و استفاده شد، افزود: در اجرای این طرح در مجموع 828 میلیارد تومان انواع کالای قاچاق ممنوعه، مجاز، مشروط، سوخت، دخانی، گمرکی و... کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به توقیف 1022 دستگاه انواع خودروی شوتی، خاطرنشان کرد: در این طرح یکهزار و 643 نفر دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.
سردار رحیمی عنوان کرد: طرحهای مختلف پلیس امنیت اقتصادی با اقتدار پیگیری و انجام خواهد شد و همانگونه که اعلام کردیم سال سختی را برای قاچاقچیان و آنان که برای مطامع و منافع خود بهدنبال برهم زدن امنیت اقتصادی جامعه هستند، رقم خواهیم زد.
بر اساس این گزارش، خودروی شوتی پدیدهای اجتماعی ـ اقتصادی است، که در آن قاچاقچیان به قاچاق کالا یا انسان، بهوسیله خودروهای خاصی با سرعتهای غیرمجاز میپردازند.
این خودروهای سواری خودروی شوتی نامیده میشوند، که اغلب خودروهایی مانند؛ پژو405، پژوپارس، سیتروئن زانتیا، سمند و تویوتا لندکروزر است.