نکات مهم در پختن قورمه سبزی خوشمزه


نکات مهم در پختن قورمه سبزی خوشمزه

رکنا: قورمه سبزی شما برای اینکه خوشمزه شود نکات زیر را رعایت کنید.

به گزارش رکنا، برای تهیه قورمه سبزی شما لوبیا قرمز می ریزید یا لوبیا چیتی؟

مواد لازم:

سبزی قورمه 500 گرم (تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله و اسفناج) نسبت تره و جعفری کمی بیشتر از شوید و شنبلیله و گشنیز و مقدار کمتر اسفناج است.

پیاز 2 عدد

گوشت گوسفندی 750 گرم

ادویه ها (زردچوبه، ادویه خورشتی، فلفل قرمز، زنجبیل، نمک) زعفران غلیط به مقدار دلخواه

لوبیا چیتی 200 گرم (یک پیمانه پر)

لیمو عمانی 2 عدد یا چند عدد پرک لیمو ترش

طرز تهیه:

سبزی خورشت باید با شعله کم و حدودا یک ساعت سرخ کردنش طول بکشد، وقتی رنگ سبزی کاملا تیره شد یا به اصطلاح سیاه شد سبزی آماده است. دو عدد پیاز را ریز خرد کرده و با روغن تفت می دهیم، بعد از کمی تفت دادن گوشت را اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد و کمی سرخ شد ادویه ها را اضافه و یک تفت مختصر با ادویه ها می دهیم. حالا نوبت لوبیا چیتی است (از شب قبل خیسانده شده و آبش چندین بار عوض شود) لوبیا را در قابلمه ریخته و آب جوش روی آن می ریزیم، کف رویش را جمع کرده و بعد از گذشت نیم ساعت و تا 40 دقیقه سبزی سرخ شده را اضافه می کنیم.

در قابلمه را می گذاریم تا حسابی جا بیفتد. حدودا یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی و زعفران و نمک را اضافه می کنیم. شما اگر طعم ترشی خورشت را می پسندید لیمو عمانی را زودتر اضافه کنید. اجازه بدهید خورشت تان کاملا روغن بیندازد و جا بیفتد و‌ در کنار چلو زعفرانی میل کنید. نوش جان


نکات مهم در پختن قورمه سبزی خوشمزه

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس پروفایل مادر فوت شده