بازدهی هفتگی بازار سهام/ ۲,۲ همت پول حقیقی از بورس خارج شد

به گزارش تجارتنیوز، برآیند معاملات این هفته، افت ۳,۱۱ و ۳۹۵ درصدی شاخص کل و شاخص هموزن بود. به نحوی که شاخص کل از دو میلیون و ۳۶ هزار واحد به یک میلیون و ۹۷۳ هزار واحد رسید. همچنین شاخص هموزن نیز از ۷۱۳...
به گزارش تجارتنیوز، برآیند معاملات این هفته، افت ۳,۱۱ و ۳۹۵ درصدی شاخص کل و شاخص هموزن بود. به نحوی که شاخص کل از دو میلیون و ۳۶ هزار واحد به یک میلیون و ۹۷۳ هزار واحد رسید. همچنین شاخص هموزن نیز از ۷۱۳ هزار واحد به ۶۸۴ هزار واحد رسید.

معاملات این هفته بازار سرمایه تحت تاثیر اخبار بسیاری بود. از آزادسازی ۶ میلیارد دلار از منابع بلوکه شده ایران در کره جنوبی گرفته تا خبر اجبار تامین ارز خودروسازان از منابعی غیر از نیما، تاثیراتی را روی معاملات بورس داشتند.
شنبه
معاملات بازار سهام در روز شنبه، هیجانی بود. به طوری که بازار سرمایه در این روز تحت تاثیر فشار عرضه قرار گرفت. به این ترتیب شاخص کل در این روز با سقوط ۲,۳۲ درصدی روبهرو شد. از این رو تراز دو میلیون واحد را از دست داد و شاخص کل به سطح یک میلیون و ۹۸۹ هزار واحدی رسید. شاخص هموزن نیز نزول پرقدرتی داشت؛ به طوری که با کاهش ۲.۷۱ درصدی در سطح ۶۹۳ هزار و ۸۵۷ واحد باقی ماند.
حجم معاملات سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی در این روز هشت میلیارد و ۶۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات این مقادیر چهار هزار و ۷۹۶ میلیارد تومان بوده است.
یکشنبه
در روز یکشنبه اما رفتار شاخص کل آرامتر بود و نزول ضعیفتری را ثبت کرد. به طوری که نماگر اصلی بازار سرمایه در تاریخ ۲۲ مرداد با کاهش ۰,۰۹ درصدی به ارتفاع یک میلیون و ۹۸۷ هزار واحدی رسید. این روند برای نماگر شرکتهای کوچک بازار نیز تکرار شد. به طوری که شاخص هموزن با کاهش ۰.۲۹ درصدی تراز ۶۹۱ هزار و ۸۱۶ واحد را روی تابلو نشان داد.
حجم معاملات سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی در این روز هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات این مقادیر، چهار هزار و ۵۳۲ میلیارد تومان بوده است.
دوشنبه
با شروع معاملات روز دوشنبه، کمکم حال و هوای روند صعودی به بازار برگشت؛ به طوری که شاخص کل در پایان معاملات دوشنبه با رشد ۰,۴۶ درصدی به ارتفاع یک میلیون و ۹۹۷ هزار واحدی رسید. شاخص هموزن نیز ۰.۶۶ درصد بالا آمد و به تراز ۶۹۶ هزار و ۳۲۴ واحد را ثبت کرد.
حجم معاملات سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی در این روز ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات این مقادیر چهار هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان بوده است.
سهشنبه
روند معاملات سهشنبه تحت تاثیر تکذیب آزادسازی قیمت خودرو توسط شورای رقابت بود. به طوری که گروه خودرویی در بازار سهشنبه با عرضه سنگینی از سوی سهامداران مواجه شد. از این رو شاخص کل معادل ۰,۹۴ درصد کاهش ارتفاع داد و به یک میلیون و ۹۷۸ هزار واحدی رسید. شاخص هموزن نیز همسو با شاخص کل رفتار کرد و با کاهش ۱.۳۲ درصدی تراز ۶۹۶ هزار و ۳۲۴ واحد را ثبت کرد.
حجم معاملات سهام، حق تقدم وصندوقهای سهامی در این روز هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات چهار هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان بوده است.
چهارشنبه
در روز پایانی هفته نیز معاملات بازار سرمایه با قیمت پایینتری بسته شد. به طوری که شاخص کل حدود ۰,۲۳ درصد و شاخص هموزن حدود ۰.۳۲ درصد کاهش ارتفاع دادند و به سطوح یک میلیون و ۹۷۳ هزار واحد و ۶۸۴ هزار واحد رسیدند.
حجم معاملات سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی در این روز پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات این مقادیر سه هزار و ۴۳۹ میلیارد تومان بوده است.
ورود و خروج پول حقیقی
بررسی معاملات این هفته نشان میدهد که بازار سهام در روز شنبه همزمان با ریزش شدید شاخصهای بورسی، شاهد خروج هزار و ۳۶۹ میلیارد تومانی بود. خروج پول در ادامه هفته با شدت کمتری اتفاق افتاد و در روز یکشنبه این عدد حدود ۹۰ میلیارد تومان بود.
جریان خروج پول در دوشنبه به کمترین میزان خود در هفته رسید و رقم ۵۷ میلیارد تومان را ثبت کرد. در روز سهشنبه نیز ۵۲۷ میلیارد تومان پول حقیقی دیگر از بازار سرمایه خارج شد. در نهایت در روز پایانی هفته بازار سرمایه شاهد خروج پول حقیقی به میزان ۲۳۵ میلیارد تومان بود. به این ترتیب در هفته چهارم مردادماه در مجموع دو هزار و ۲۷۸ میلیارد تومان از بازار سرمایه خارج شد.
گزارشهای بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.