“مرغ ترش”، غذایی که با یک بار امتحان مشتری اش می شوید!
مرغ ترش با سبزی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که استفاده از سبزی در این غذا بوی زهم مرغ را کاملا می گیرد. به گزارش وقت صبح؛ روشهای قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش...
مرغ ترش با سبزی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که استفاده از سبزی در این غذا بوی زهم مرغ را کاملا می گیرد.
به گزارش وقت صبح؛ روشهای قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش با سبزی
ران یا سینه مرغ: ۳ تکه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
ترکیب جعفری و گشنیز خرد شده: نصف لیوان
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای شروع کار پیاز را پوست و سپس رنده کنید. سیر را هم رنده و با پیاز مخلوط کنید.
پیاز و سیر رنده شده را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس مخلوط جعفری و گشنیز خرده شده را همراه با رب انار، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
روی مرغ را با نوک چاقو چند شکاف عمیق ایجاد کنید؛ سپس مرغها را داخل یک کاسه بریزید و سسی را که از قبل آماده کردهاید، روی تکههای مرغ بریزید و با قاشق هم بزنید تا مرغ کاملا به سس آغشته شود.
حالا درب ظرف را ببندید و آن را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
در مرحله بعد کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا گرم شود؛ سپس مرغها را از توی مواد بیرون بکشید و داخل ماهی تابه بچینید.
در آخر همه سس را روی مرغها بریزید و درب ماهی تابه را بگذراید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا مرغ با مواد کمکم بپزد. حدودا یک ساعت و نیم زمان لازم است.
در حین پخت هرازگاهی مرغها را پشت و رو کنید. در آخر پخت، زعفران را روی مرغها بریزید و ده دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا مرغ خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو است که میتوانید آن را با زرشک پلو یا کته ساده میل کنید، نوش جان.