توجه به زیست عفیفانه و مقابله با هنجارشکنی در مدارس

منبع خبر / اجتماعی / ۲۷-۰۵-۱۴۰۲

توجه به زیست عفیفانه و مقابله با هنجارشکنی در مدارس

سی و هفتمین اجلاس سالانه رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور، با صدور بیانیه ای به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در متن بیانه سی و هفتمین اجلاس سالانه رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور، آمده است: آموزش و پرورش مهم‌ترین رکن پیشرفت و تعالی کشور، عامل کلیدی در تمدن سازی در گام دوم انقلاب اسلامی و بزرگ‌ترین فصل مشترک مردم و حاکمیت است.

معلم مؤثرترین عنصر آموزش و پرورش و مدرسه اصلی ترین بستر ایجاد فرصت‌های یادگیری رشد دهنده در ساحت‌های ۶ گانه تربیتی است.

بر این اساس و به منظور تعالی و تحکیم جایگاه این نهاد مقدس، در نظام حکمرانی، اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور با تدبیر عالمانه شهیدان رجایی و باهنر، طراحی و اکنون در پایان سی و هفتمین دوره آن هستیم.

ما مدیران و رؤسای این نهاد مقدس، در جهت تحقق رهنمودها و منویات مقام عظمای ولایت و رهبری، ضمن قدردانی از وزیر اندیشمند و فرهیخته برای ایجاد این فرصت ارزشمند، اعلام می‌داریم:

۱- اقدام ضد اندیشه ایی، ضد اخلاقی و ضد بشریِ مدعیان آزادی بیان در اهانت به قرآن کریم که تحت حمایت بعضی دولت‌های اروپایی انجام می‌شود، نه تنها یک جنایت فرهنگی، بلکه هتک فضیلت، انسانیت و اخلاق است که طراح آن رژیم پلید صهیونیستی، با حمایت خبیثانه استکبار جهانی است. لذا ضمن محکومیت این عمل ناشایست اعلام می‌کنیم با عزمی راسخ، اراده‌ای مصمم و ایمانی استوار، آمادگی خود را برای ترویج معارف نجات بخش قرآن و عترت و پیاده سازی معارف تمدن ساز آن در سایه پیروی از اهل بیت علیهم السلام، تلاش می‌کنیم.

۲- نظام استکباری با طراحی جنگ تمام عیار ترکیبی، از تمام امپراتوری تبلیغات رسانه‌ای، آلوده کردن فضای مجازی، آموزش، سازماندهی و اعزام گروه‌های تروریستی و جنگ روانی و هزاران اقدام غیر انسانی برای ایجاد بی نظمی و اعمال خشونت علیه مردم و کشاندن دامنه درگیری‌ها به داخل مدرسه، بهره گرفته تا با ایجاد اختلال در نهاد تعلیم و تربیت و زمین گیر کردن معلمان به عنوان افسران سپاه پیشرفت کشور در مسیر سازندگی و بالندگی ایران عزیز، وقفه ایجاد نماید. لذا ما مدیران آموزش و پرورش با هوشیاری و بصیرت کامل، تمام تحرکات دشمن خبیث را زیر نظر داشته از تمام ظرفیت‌ها برای مقابله تمام عیار با دشمن شناختی و فرهنگی استفاده می‌کنیم.

۳- حجاب و عفاف یکی از آموزه‌های ادیان الهی و از احکام مسلم قرآنی و یکی از عوامل اصلی سلامت اجتماعی و پایداری نهاد خانواده است که با عقاید، باورها، ارزش‌ها و آداب و رسوم مردمان این سرزمین عجین شده و یکی از مؤلفه‌های هویت ایرانی اسلامی انقلابی محسوب می‌شود. لذا در اجرای راهکارهای ۳/۱، ۳/۴ و ۳/۶ سند تحول بنیادین متعهد می‌شویم در جهت ترویج و تعمیق فرهنگ حیا، عفاف، زیست عفیفانه حجاب و پیشگیری از اقدامات هنجارشکنانه، از تمام ظرفیت‌ها و قابلیت‌های نهاد تعلیم و تربیت، بهره گیری نماییم.

۴- در اجرای سند تحول بنیادین، و در مسیر تحقق مطالبات رهبری، بر اساس نقشه راه سند تحول، همه تلاش و جدیت خود را در همراهی و همکاری با برنامه‌های قرارگاه عملیاتی سازی سند تحول، معاونت‌ها، سازمان‌ها و مراکز ستادی به کار خواهیم گرفت.

۵- آغاز مهر، آغاز مهرورزی است، لذا ما رؤسای آموزش و پرورش، آغاز با شکوه و بی دغدغه مدارس کشور را با جلب مشارکت مردم، گروه‌های جهادی و دستگاه‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی در جهت آماده سازی، تعمیر و تجهیز مدارس و تأمین معلم برای تمام کلاس‌های دولتی، وظیفه و تکلیف خود می‌دانیم و حداکثر تلاش خود را خواهیم کرد تا اول مهر هیچ کلاسی بدون معلم نباشد.

۶- آموزش، از حقوق اولیه انسانی و از عناصر کلیدی پیشرفت و تعالی کشور است، لذا ما مدیران آموزش و پرورش اعلام می‌کنیم در اجرای اصول قانون اساسی به خصوص اصل سی ام، تمام تلاش خود را برای بسط عدالت آموزشی و تربیتی و تحت پوشش بردن تمامی افراد لازم التعلیم و جذب کودکان بازمانده از تحصیل و توسعه سوادآموزی به کار گرفته و تمام ظرفیت‌های خود برای نگهداشت و آموزش آنها بسیج می‌نماییم.

۷- رویکرد تحولی وزارت آموزش و پرورش در اصلاح فرایند جذب، گزینش، استخدام و نگهداشت معلم گامی مهم در اجرای سند تحول و بهینه سازی روش انتخاب اصلح است، لذا ما مدیران و رؤسای آموزش و پرورش، ضمن حمایت از این اقدام، و تاکید بر استمرار برنامه‌های تحولی در حوزه تربیت معلم از تمام ظرفیت‌های موجود برای انتخاب ارزیابان و عوامل اجرایی و اجرای دستورالعمل ارزیابی تکمیلی و حمایت از دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی استفاده خواهیم کرد.

۸- برنامه محوری در تمام امور، قانون مداری در تمام زمینه‌ها و مردم داری و مدارا با والدین، شرکاء و حامیان نهاد آموزش و پرورش، به خصوص گروه‌های جهادی و خیرین مدرسه ساز و مدرسه یاران، از ارکان موفقیت و بهره وری مدیریت است و همواره مورد توجه قرار خواهد گرفت.

۹- تقویت مدارس دولتی و ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و تربیتی، مطالبه رهبری از مصادیق بارز عدالت آموزشی و صیانت از حقوق مردم است که با خردمندی و احساس مسئولیت، زمینه تحقق آن را در سال تحصیلی آینده فراهم خواهیم کرد.

۱۰- اجرای برنامه فراگیر پرورشی و فرهنگی با هدف انسجام و ساماندهی فعالیت‌های پرورشی، تربیت بدنی و سلامت محور، بر اساس اهداف پایه‌ای ایمان، امید، هویت، نشاط و خردورزی در همه مدارس دنبال می‌شود. در این راستا، رویکرد مشارکت فعال و حداکثری همه دانش آموزان و تشکل‌های دانش آموزی در اجرای امور مدرسه، تقویت رویدادها و اردوهای دانش آموزی، ایجاد زمینه گفتگو و رفع شبهات دانش آموزی، کنترل و مدیریت و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی در قالب برنامه نماد، اقامه نماز جماعت در مدارس طراحی و به طور مستمر مورد توجه خواهد بود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جمع آوری هزاران امضا برای ممنوع کردن صدور گواهی بکارت در ایران