فوت و فن درست کردن پودینگ پسته / فیلم
رکنا: پودینگ پسته یک عصرانه مقوی است.
به گزارش رکنا، برای تهیه عصرانه خوشمزه و مقوی به نام پودینگ پسته ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت را در یک شیرجوش بریزید و کمی هم بزنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. بعد از اینکه به غلظت مدنظر رسید از روی حرارت برداشته و پودر پسته و پودر هل را افزوده و خوب هم بزنید. بگذارید کنار تا کمی از حرارت آن کم شد. حالا خامه فرم داده شده را در کاسه ای بریزید و مخلوط را به آن کم کم اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید. در آخر هم پودینگ پسته را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.