سایه فقر و گرسنگی بر نوزادان انگلیس


سایه فقر و گرسنگی بر نوزادان انگلیس

یک رسانه انگلیسی در گزارشی تکان‌دهنده از افزایش تقاضا برای تهیه شیر خشک از آنچه بانک کودکان نامید خبر داد و نوشت که بسیاری از خانواده‌های نیازمند در پی بحران هزینه‌های زندگی، توان مالی تغذیه نوزادان خود را ندارند.

افزایش فقر در انگلیس موجب شده است تا پس از بانک‌هایی همچون "بانک غذا" و "بانک گرما"، اکنون "بانک کودک" هم در این کشور راه بیفتد تا مادران نیازمند بتوانند از سازمان‌های خیریه، برای فرزندانشان، مواد غذایی و پوشک تهیه کنند.

این درحالیست که به گزارش شبکه خبری اسکای بانک‌های کودکان در سراسر انگلیس با افزایش بی‌سابقه درخواست برای شیرخشک مواجه هستند و اقدام به جیره‌بندی این محصول کرده‌اند.

بر اساس این گزارش بانک «های پیک» در منطقه دربی‌شایر، برای هر خانواده سه قوطی شیرخشک در ماه، سقف تعیین کرده است. بانک «سبی‌ کورنر» در منطقه بارنت واقع در شمال لندن هم ضمن اعمال محدودیت‌های مشابهی، وضع موجود را ناراحت‌کننده توصیف کرد.

یک سخنگوی بانک «هارتپول» گفت: «ما ناچار شدیم تا برای نخستین بار در تاریخ راه‌اندازی این موسسه، محدودیت‌هایی را وضع کنیم تا پاسخگوی سطح بالای تقاضا باشیم»

در این گزارش می‌خوانیم: بانک «گراوببی» کودکان در منطقه سویندون فقط یک قوطی شیر خشک در هفته برای خانواده‌های نیازمند در نظر گرفته است. کایلا ۲۳ ساله که صاحب یک دختر ۴ ساله است از این واقعیت متنفر است که دستمزد حاصل از مرخصی زایمانش، همراه با حقوق همسرش، کفاف تهیه اقلام ضروری نوزادش را نمی‌دهد.

آمارها نشان می‌دهد که بهای شیر خشک در انگلیس طی دو سال گذشته ۲۴ درصد افزایش یافته است. کایلا می‌گوید از اینکه باید برای تهیه شیر نوزادش به بانک غذا مراجعه کند احساس شرمندگی می‌کند.

سازمان‌های نظارتی در انگلیس سرگرم تحقیق درباره دلایل افزایش قیمت شیر خشک هستند. دولت محلی اسکاتلند تدابیری را برای کمک نقدی به خانواده‌های نیازمند در نظر گرفته اما در سایر نقاط انگلیس پیشرفتی حاصل نشده است.

منابع خبری انگلیس چند ماه پیش گزارش دادند که برخی از خانواده‌های نیازمند برای تغذیه نوزادان خود به اقداماتی نظیر سرقت از فروشگاه، خرید از بازار سیاه و یا کاهش غلظت شیر با آب متوسل شده‌اند.

سایه فقر و گرسنگی بر نوزادان انگلیس

روزنامه دیلی میرور در همین پیوند گزارش داد که در پی بحران گرانی‌ها و فشار فراوان بر درامد خانوارهای فقیر، اکنون شمار بانک‌های کودک در انگلیس به ۲۰۰ شعبه رسیده است. در این موسسات افراد خیر علاوه بر اهدای وسایل مورد نیاز کودکان، لباس‌های دست دوم و استفاده شده اهدایی را پس از شستشو، به مادران نیازمند می‌دهند تا برای فرزندانشان استفاده کنند.

روزنامه دیلی میرور نوشت یک میلیون کودک انگلیسی در خانوارهایی زندگی می‌کنند که والدین دیگر قادر نیستند حتی نیازهای اولیه آنان را از قبیل لباس تهیه کنند. این روزنامه انگلیسی افزود؛ شماری از مادران را ماماهایی که از وضعیت فقر خانوارها آگاهند، به این بانک‌ها راهنمایی می‌کنند.

به نوشته دیلی میرور، شماری از مادران مراجعه کننده به بانک‌های کودک در انگلیس می‌گویند به علت گرانی هزینه مصرف انرژی، ناچارند لباس‌های بیش تری بر تن فرزندان کنند تا از سرماخوردگی آنان در منزل پیشگیری کنند.

واقعیت این است که اقتصاد انگلیس در نتیجه چندین بحران متوالی در بدترین وضعیت نیم قرن گذشته قرار دارد. نرخ تورم از محدوده ۲ به ۷ درصد رسیده و کشور از اکتبر سال گذشته میلادی وارد دوره رکود اقتصادی شده است.

نخست وزیر انگلیس در اظهاراتی جنجالی گفته است مردم نباید توقع داشته باشند که دولت حلال تمام مشکلات آن‌ها باشد و چالش‌های اقتصادی در سال جدید میلادی از بین نخواهد رفت.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر