کباب زردک، غذایی لذیذ و متفاوت از شهر اصفهان
کباب زردک یا کباب مشتی یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن برمی گردد به شهر اصفهان و به راحتی می توانید از خوردنش لذت ببرید. به گزارش وقت صبح، کباب زردک یک غذای بسیار متفاوت است که اصالت اصفهانی دارد و می توانید با طبخ آن از...
کباب زردک یا کباب مشتی یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن برمی گردد به شهر اصفهان و به راحتی می توانید از خوردنش لذت ببرید.
به گزارش وقت صبح، کباب زردک یک غذای بسیار متفاوت است که اصالت اصفهانی دارد و می توانید با طبخ آن از مهمانانتان پذیرایی کنید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
شیره انگور ۳ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۵ قاشق غذاخوری
زردک ۲ عدد
آرد نخودچی به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و آبش را می گیریم بعد با گوشت مخلوط می کنیم.
زردک رنده شده را به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.
اگر مایه کباب آبکی و شل بود باید کمی آرد نخودچی اضافه کنیم تا منسجم شود.
در یک ماهیتابه روغن را داغ می کنیم و بعد از مایه کباب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.
پس از اینکه تمام مایه کباب را سرخ کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و سرکه را به همراه شیره و نصف لیوان آب به تابه اضافه می کنیم.
وقتی سس درست شد کباب های سرخ شده را درون تابه سس می چینیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت بپزند .