سوالات درس دوم علوم سوم ابتدایی !

در این صفحه از مجله دلگرم سوالات درس دوم علوم سوم دبستان به همراه پاسخ آنها را با آخرین تغییرات را در اختیارتان قرار می دهیم .
سوالات درس دوم علوم سوم ابتدایی (خوراکی ها)
هدف درس دوم علوم: آشنایی دانش آموزان با گروه های مواد غذایی، در این درس علوم دانش آموز باید بداند گوشت و تخم مرغ جزء کدامیک از مواد غذایی هستند و بتواند چند قلم خوراکی که در طبقه بندی غلات هستند را نام ببرد و مواد غذایی سالم و ناسالم را از هم تشخیص دهد.
۱ .طبقه بندی مواد غذایی را نام ببرید.
الف_ شیر و لبنیات ب_ گوشت ، تخم مرغ و حبوبات ج _ میوه و سبزی ها د_ گروه غلات و سیب زمینی ه_ چربی ها
۲ .بشقاب سلامت چه چیزی را به ما نشان می دهد؟
بشقاب سلامت به ما نشان می دهد که هر روز ، چه مقدار از هر گروه مواد غذایی مصرف کنیم.
۳ .با توجه به بشقاب سلامت کدام گروه را بیشتر و کدام گروه را باید کمتر مصرف کنیم؟
گروه میوه و سبزی ها را بیشتر و گروه چربی ها را کمتر استفاده کنیم.
۴ .برای هر گروه از مواد غذایی چند مثال بزنید.
گروه غلات و سیب زمینی : ماکارونی – آرد – برنج – نان – سیب زمینی – ذرت .
گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات : گوشت قرمز – ماهی – مرغ – تخم مرغ – عدس - لوبیا .
گروه شیر و لبنیات : ماست- دوغ – پنیر – شیر – بستنی .
گروه میوه و سبزی ها ( ویتامین ها ) : انواع سبزی ها مانند تره – جعفری – کاهو، انواع میوه مانند پرتقال و سیب .
گروه چربی ها : روغن – کره – دانه های روغنی مانند آفتابگردان و زیتون .
۵ .نقش غلات و سیب زمینی در بدن چیست ؟
این غذاها به ما انرژی می دهند و بعضی ویتامین ها و مواد لازم را به بدن ما می رسانند.
۶ .نقش میوه و سبزی ها ( ویتامین ها ) در بدن چیست ؟
این گروه ویتامین دارند و برای سلامتی و درست کار کردن اعضای بدن لازم اند.
۷ .نقش گوشت ها ، تخم مرغ و حبوبات در بدن چیست ؟
این غذاها به رشد بدن ما کمک می کنند.
۸ .نقش چربی ها در بدن چیست ؟
این گروه به ما انرژی می دهند؛ خوردن زیاد این مواد برای بدن زیان دارد.
۹ .نقش لبنیات در بدن چیست؟
این غذاها باعث محکم شدن استخوان ها می شوند و بدن را مقاوم می کنند.
۱۰ .خوراکی سالم چیست؟
خوراکی که مواد مورد نیاز بدن را تامین کند و به رشد بدن آسیب نزند.
۱۱ .نقش مواد نگهدارنده در برخی از خوراکی ها چیست؟
این مواد از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری کرده و مدت نگه داری غذاها را طولانی می کنند.
۱۲ .برای سالم ماندن مواد غذایی باید چه کرد ؟
باید آنها را در شرایط مناسب نگهداری کرد ، مانند جاهای سرد و خشک و ... .
۱۳ .هنگام خرید مواد غذایی باید به چه چیزی توجه کنیم ؟
به تاریخ مصرف آنها
۱۴ .به نظر شما چه عواملی می تواند باعث شود که بعضی افراد نتوانند برنامه غذایی سالمی داشته باشند؟
عادت غذایی نامناسب ، طعم خوشمزه ، بی حوصلگی ، نداشتن وقت کافی برای پخت غذا و ... .