کوکو قرتی اولین کوکوی متفاوت جهان !

با ی روش نوین و جذاب پخت ی کوکوی جدید رو یاد بگیر . کوکو قرتی از جمله غذاهای مجلسی و خوش رنگ و رو محسوب میشه .
کوکوی قرتی
حتما شما هم با شنیدن اسم کوکوی قرتی جا خوردید . چون معمولا کوکو یکی از کم طرفدارترین غذاهاست . اما کوکوی قرتی با روش طبخ جدید میتونه غذایی شیک و کجلسی برای شما محسوب شود .
مواد لازم برای تهیه کوکو قرتی:
- سیب زمینی : نیم کیلوگرم
- جعفری خشک : دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : ۲ عدد
- پودر سیر : یک قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا : ½ قاشق چایخوری
- پودر گشنیز : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکوی قرتی:
مرحله اول سیب زمینی ها را با دنده درشت رنده کنید .
در ظرفی بزرگ سیب زمینی های رنده شده را با ، فلفل، نشاسته ذرت، پاپریکا، پودر سیر، پودر گشنیز و جعفری خشک قاطی کنید . (گشنیز به دلخواه و برای رنگ و رو گرفتن کوکوتونه)
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و مخلوط کنید .
تابه را روی گاز قرار دهید . با ریختن روغن و داغ شدن آن کوکو رو هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و سرخ کنید .