بیوگرافی محمد بحرانی از کلاه قرمزی و جناب خان تا بازیگری و ازدواج
با بیوگرافی محمد بحرانی ، عکس های محمد بحرانی و همسرش ، زندگینامه محمد بحرانی و زندگی شخصی محمد بحرانی با ما در دلگرم همراه باشید .
بیوگرافی محمد بحرانی
بیوگرافی و عکس های محمد بحرانی بازیگر و صداپیشه ایرانی را در این صفحه از دلگرم مشاهده می کنید.
- نام و نام خانوادگی: محمد بحرانی
- سال تولد: 1360
- محل تولد: کازرون استان فارس
- حرفه: صداپیشه و بازیگر
- سوابق: از سال 1380 تاکنون
- وضعیت تاهل: متاهل
زندگینامه محمد بحرانی
محمد بحرانی صداپیشه و بازیگر ایرانی متولد ۱۶ آذر سال ۱۳۶۰ از کازرون استان فارس است لیسانس بازیگری از دانشگاه تهران و مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس دارد.
محمد بحرانی تجربه کارگردانی خوانندگی و ترانه سرایی هم دارد.
یک برادر و خواهر دارد پدرش از قدیم شعر میگوید و مینویسد در محله جنوبیهای اهل خوزستان که مهاجرت مهاجرت کرده به شیراز در زمان جنگ بودن بزرگ شده و از آن زمان با قابلمه و تشت بندری میزند و میخواند.
اولین بار در تلویزیون
محمد بحرانی از سال ۱۳۸۰ وارد تلویزیون شد علاقه او به نمایش عروسکی از جشنوارههای تئاتر عروسکی دانشجویی آغاز شد او که در آن دوران چند کار در این زمینه انجام داده بود با گذر زمان به این موضوع بیشتر علاقمند شد.
در سال 1380، مریم سعادت که داور یکی از این جشنوارهها بود کار او را پسندید و از محمد بحرانی برای کار در یک برنامه تلویزیونی دعوت کرد از همان جا بود که فعالیت او جدی شد.
اکثر کارهای او از سال ۱۳۸۰ که وارد تلویزیون شده در ژانر کودک و کارهای عروسکی بوده است.
گروه کلاه قرمزی
محمد بحرانی در سال ۱۳۹۰ از طریق یک عروسک گردان به ایرج طهماسب معرفی شد تا برای گروه کلاه قرمزی برای عروسکهای جدید تست دهد.
او در این تست پذیرفته شد و در نهایت پیشگی ببعی و آقای همساده به او سپرده شد. پیش از این نیز صداپیشگی عروسکهایی چون آقا شجاع و استاد همه چیدون را تجربه کرده بود.
ظهور جناب خان
شخصیت عروسکی جناب خان با صدای محمد بحرانی در سال ۱۳۹۰ در نمایش خانگی کوچه مروارید با ۲۵ عروسک دیگر شکل گرفت اما چندان موفق نبود .
محمد بحرانی در سال ۱۳۹۴ در فصل دوم خندوانه با اجرای رامبد جوان در یک قسمت به عنوان استندآپ کمدین حضور پیدا کرد که به خاطر استقبال این برنامه حضورش تکرار و تبدیل به کاراکتر اصلی شد.
از آنجا بود که کاراکتر جناب خان در برنامه خندوانه شکل گرفت و به شهرت رسید.
ازدواج و همسر محمد بحرانی
همسر محمد بحرانی «مهناز خطیبی »عروسک گردان دیوی در مجموعه کلاه قرمزی است او و همسرش در دانشگاه همکلاس بودند اغلب با همدیگر موزیک گوش میدادند و شروع پیشنهاد ازدواج از محمد بهرامی به همسرش با آلبوم در خیال شجریان بود
مهناز خطیبی کیست ؟
مهناز خطیبی متولد ۱۳۶۰ در تهران نویسنده و مترجم است که فارغ التحصیل لیسانس بازیگری از دانشگاه تهران است او تجربههای زیادی در تئاتر و فیلم مستند دارد.
نوازندگی و خوانندگی
محمد بحرانی علاوه بر کار عروسک گردانی و بازیگری در زمینه نوازندگی نیز تجربه دارد این رابطه میگوید در خندوانه در برخی موارد که در خلال آواز خواندن جناب خان نیاز به ساز هست نوازندگی را خودم انجام میدهم و همان سازهای جنوبی ضرب و تمپو را مینوازم
محمد بحرانی در صداتو
«صداتو»، یک مسابقه موسیقایی پرمعما و جذاب است که محسن کیایی با چهره ای متفاوت اجرای آن را به عهده دارد. چهره های آشنایی مانند شبنم مقدمی، محمد بحرانی، محسن شریفیان، و امیرمهدی ژوله قرار است شرکت کنندگان را در این مسابقه سرگرمی راهنمایی کنند.
این سریال محصول کشور ایران و در ژانر ریلیتی شو و گیم شو میباشد.
بازیگری محمد بحرانی
محمد بحرانی در سال ۱۳۸۵ برای اولین بار با فیلم «اتوبوس شب» وارد سینما شد و در سال ۱۳۹۶ با بازی در سریال «گلشیفته» در شبکه نمایش خانگی جدیتر از گذشته وارد بازیگری شد.
علاوه بر اینها در سال ۱۳۹۸ با سریال «هیولا» به کارگردانی مهران مدیری حضور داشت و نوروز ۹۹ با سریال «دوپینگ» اولین تجربه بازی در تلویزیون را کسب کرد
محمد بحرانی در سریال هیولا
هیولا یک مجموعه تلویزیونی ایرانی در ژانر طنز سیاسی به کارگردانی مهران مدیری است.
مهران مدیری، محمد بحرانی، سیما تیرانداز، نیما شعباننژاد، فرهاد اصلانی، شبنم مقدمی و ... از بازیگران این سریال هستند.
آثار محمد بحرانی
در سینما
- ۱۳۹۸ بیحسی موضعی
- ۱۳۹۶ مارموز
- ۱۳۹۳ نزدیکتر
- ۱۳۹۳ فرار از اردو
- ۱۳۹۳ شهر موشها ۲
- ۱۳۹۲ طبقه حساس
- ۱۳۹۰ کلاه قرمزی و بچه ننه
- ۱۳۸۶ رفیق بد
- ۱۳۸۵ اتوبوس شب
در تلویزیون و نمایش خانگی
- ۱۴۰۲ ۲شات
- شبهای مافیا: زودیاک
- ۱۴۰۲ صداتو
- ۱۴۰۰ آنها
- ۱۴۰۰ دراکولا
- ۱۳۹۹ خوب، بد، جلف: رادیواکتیو
- ۱۳۹۹ دوپینگ
- ۱۳۹۹ بچه محل
- ۱۳۹۸ هیولا
- ۱۳۹۶ گلشیفته
- ۱۳۹۳ کرکره
- ۱۳۹۰ مکتبخانه غیرانتفاعی
- ۱۳۸۹ تندتندکارتن
- ۱۳۸۷ رنگین کمان
- ۱۳۸۵ یغمای باشکوه خورشید
- ۱۳۸۵ سرزمین من
- ۱۳۸۴ نگاهی به تاریخ تئاتر معاصر ایران
- ۱۳۸۱ نینیمون