طرز تهیه فینگرفود با لبو بسیار خوشمزه مخصوص میهمانی ها
لبو به عنوان یکی از سالمترین سبزیجات طرفداران خود را دارد. لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر است که طبخ شده و یکی از انواع مختلف چغندر است که بیشتر آنها به خاطر ریشه خوراکیشان پرورش داده میشود. لبو گذشته از اینکه خوراکی دلپذیری است، یک...
لبو به عنوان یکی از سالمترین سبزیجات طرفداران خود را دارد. لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر است که طبخ شده و یکی از انواع مختلف چغندر است که بیشتر آنها به خاطر ریشه خوراکیشان پرورش داده میشود. لبو گذشته از اینکه خوراکی دلپذیری است، یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی نیز هست. شما میتوانید با کمی بخارپز کردن لبو آن را در رژیم غذاییتان بگنجانید. سپس، آن را به سالاد مورد علاقهتان اضافه کنید یا به سادگی آب لبو را به عنوان نوعی نوشیدنی مصرف کنید یا با یاد گرفتن این دستور و طرز تهیه فینگرفود با لبو بسیار خوشمزه به خودتان جایزه دهید!
مصرف لبو ممکن است سبب شود که ادرار شما به رنگ قرمز یا صورتی دربیاید. اما این اتفاق کاملا طبیعی است. در حقیقت، رنگ به عنوان یک اتفاق جانبی ناشی از تاثیر مواد مغذی موجود در لبو بر بدنتان، وارد ادرارتان میشود. این وضعیت “بیتوریا (قرمز شدن رنگ ادرار)” نامیده میشود و هیچ ضرری برای شما ندارد.
فینگرفود با لبو ( چغندر قرمز)
مواد لازم:
- – ۲ عدد لبو (چغندر قرمز)
- – ۲ فنجان ریحان
- – یک تکه پنیر دلخواه
- – یک دوم فنجان گردو
- – سرکه بالزامیک عسل
- – یک سوم فنجان روغن زیتون
- – ۳ قاشق غذاخوری سرکهی بالزامیک
- – ۲ قاشق غذاخوری خردل
- – ۱ قاشق غذاخوری عسل
- – نمک و فلفل جهت طعم دهی
طرز تهیه فینگرفود با لبو
۱. با کباب کردن لبوها شروع کنید. فر را از قبل تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سر چغندرها را از نزدیک ریشه بزنید و آنها را خوب بسابید. سپس خیلی شل فویل دور آنها بپیچید و ۵۰-۶۰ دقیقه آنها را کباب کنید. می توانید چغندرها را به سبک قدیمی خودتان بخارپز هم بکنید و بگذارید حسابی آبش جمع شود و کمی گریل شود.
۲. بگذارید خنک شوند، سپس از یک حولهی کاغذی برای جدا کردن پوست آنها استفاده کنید.
۳. سپس لبوها را به قطعات گرد خرد کنید و سپس یک چهارم کنید.
۴. حالا مواد لازم را آماده کنید و آن ها را به سیخ بکشید.
۵. با دو تا یک چهارم چغندر شروع کنید، یک دسته شابانک، سپس یک تکه پنیر .
۶. روی تکهها گردوی خرد شده بریزید و سرکهی عسل بالزامیک بپاشید.
۷. از خوردن آن لذت ببرید!