بعد از 50 سالگی این مواد غذایی را برای تقویت حافظه و حفظ سلامت مغز بخورید

دسته‌بندی: تغذیه و سلامتتاریخ انتشار: ۱۴۰۲ آبان ۱۸, پنجشنبه ساعت ۷:۲۶
بعد از 50 سالگی این  مواد غذایی را برای تقویت حافظه و حفظ سلامت مغز بخورید

با افزایش سن طبیعی است که سلامت مغز هم کاهش پیدا کند؛ از همین رو حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی برای رفاه کلی و افزایش طول عمر باکیفیت ضروری است. پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی و داشتن فعالیت‌های تحریک‌کننده ذهنی راه‌های مناسبی برای حفظ سلامت مغز در کهنسالی هستند.