تولید نیسان آبی متوقف شد ؟
دلگرم به نقل از ایسنا: معاون وزیر صمت گفت: نیسان آبی از چرخه تولید خارج نمی شود. استاندارد آن بهتر می شود.
به گفته ی این مقام مسئول میلیون ها خانواده با اتکا به این خودرو در حال گذران زندگی هستند و به جای حذف نیسان آبی استانداردهای آن را بالا خواهیم برد.

نیسان از سال ۱۹۵۶، شروع به تولید مدل جونیور کرد.آنها هدف داشتند ماشین باربری کوچکتری نسبت به داتسون و توانایی حمل بار سنگینتر نسبت به نیسان دیزل را تولید کنند.برای پر کردن این خلاء، نیسان جونیور تولید شد.نسل سوم جونیور به طور رسمی در سال ۱۳۴۹، روی خط تولید ایرانی آمد و تاکنون با تغییراتی، همچنان وجود دارد.

در سال ۱۳۶۵، این ماشین با نام سایپا ۲۴ وارد بازار ایران شد. سپس در سال ۱۳۷۷، این خودرو با تغییراتی در بخش فنی خود، با نام زامیاد ۲۴ تولید شد. این خودرو تا سال ۱۳۸۸ بدون تغییر در سیستم فنی خود، در حال انجام کارهای اسباب کشی و باربری در تهران و شهرستانها بود.
سایپا در سال ۱۳۸۸، تغییرات مهمی در سیستم فنی وانت نیسان ایجاد کرد.آنها به این خودرو ترمز ضد قفل و سیستم ebd را اضافه کردند.این مدل زامیاد ۲۴nb نام گرفت و روانه بازار کشور شد.از سال ۸۸ تاکنون مدلهای متفاوتی از نیسان آبی تولید و عرضه شده است.
اکنون نیسان آبی با پیشرانه ۲.۴ لیتری ۴ سیلندر با ۱۰۰ اسببخار قدرت و ۱۹۰ نیوتونمتر گشتاور عرضه میشود.
