در فرانسه استقبال با شکوه از پوتین در عربستان را تحسین کردند

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲ آذر ۱۶, پنجشنبه ساعت ۱۳:۴۸۰ رأیبدون امتیاز
در فرانسه استقبال با شکوه از پوتین در عربستان  را تحسین کردند

فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن پرستان فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در عربستان سعودی با تشریفات فراوان مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش اسپوتنیک، فیلیپو نوشت: "ولادیمیر پوتین در عربستان سعودی با احترامات خاصی مورد استقبال قرار گرفت..." وی به طعنه خاطرنشان کرد: در عین حال، بازدید رهبر روسیه در حالی صورت گرفت که ادعاهایی مطرح شده دایر بر اینکه مسکو در عرصه بین‌المللی "منزوی شده و قربانی تحریم‌های وحشتناک اورسولا (فون در لاین، رئیس اتحادیه اروپا) شده است".
این سیاستمدار افزود: "چه حماقتی! ما باید به طور کامل و سریع خط مشی خود را تغییر دهیم."
پوتین روز چهارشنبه برای دیدار رسمی و مذاکرات با محمد بن سلمان آل سعود ولیعهد و رئیس شورای وزیران عربستان سعودی وارد عربستان شد.
پیش از این در همان روز رهبر روسیه به امارات سفر کرده و مذاکرات وی با محمد بن زاید آل نهیان رهبر این کشور در ابوظبی و با حضور هیئت ها و در قالب یک صبحانه کاری انجام شد.
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...