سوپ پای مرغ یک پیش غذای مقوی
رکنا: سوپ پای مرغ برای تقویت و استحکام استخوان های شما گزینه مناسبی است.
به گزارش رکنا، سوپ پای مرغ یکی از انواع سوپ های مقوی و سالم بین المللی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه و مفید بر خلاف دیگر سوپ ها به عنوان پیش غذا محسوب نمی شود و بیشتر برای تقویت استخوان های بدن استفاده می شود. همانطور که مطمئنا می دانید پای مرغ دارای کلسیم بسیار زیادی می باشد، به همین دلیل برای تقویت و استحکام استخوان ها یک گزینه مناسب است. این سوپ خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد غذایی و طعم دهنده ها درست کنیم. در صورتی که دوست ندارید پای مرغ را سوپ قرار دهید می توانید عصاره آن را بگیرید و به سوپ اضافه کنید. طرز تهیه این سوپ را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوپ پای مرغ:
پای مرغ: 10 عدد
پیاز: یک عدد
هویج :یک عدد
کرفس خرد شده: یک لیوان
فلفل سبز: یک عدد
آویشن تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
برگ بو: یک عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه سوپ پای مرغ:
پیاز را خرد نمایید و با کمی روغن به مقداری که سبک شود تفت دهید.
اکنون به پیاز ،کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید.
درون قابلمه به میزان کافی آب بریزید وسپس پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو و فلفل سبز درسته را به آن اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد و مواد نیم پز شود سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ آرام آرام جا بیفتد.
در آخر هم نمک به آن اضافه نمایید و نوش جان بفرمایید.