کمبود بلیت هواپیما و قطار ناشی از تقاضای بیش از عرضه آن‌ها است+ فیلم

دسته‌بندی: مسکن
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲ آذر ۲۲, چهارشنبه ساعت ۱۱:۳۶۰ رأیبدون امتیاز
کمبود بلیت هواپیما و قطار ناشی از تقاضای بیش از عرضه آن‌ها است+ فیلم

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون علت کمبود بلیت هواپیما و قطار گفت که این امر عمدتاً ناشی از بالا بودن حجم تقاضای بلیت نسبت به عرضه آنها است.

کمبود بلیت هواپیما و قطار ناشی از تقاضای بیش از عرضه آن‌ها است+ فیلم

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید اکبری؛« مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نمایشگاه شرکت های دانش بنیان حوزه مسکن و حمل ونقل در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون کمبود بلیت هواپیما و قطار گفت: در حال حاضر میزان فروش بلیت‌های هواپیما و قطار نه تنها نسبت به سال قبل کاهشی نبوده بلکه روندی افزایشی هم داشته است، اما به دلیل مشکلات اخیر در رابطه با بلیت هواپیما و قطار، تقاضای بیشتری نسبت به عرضه آن صورت پذیرفت.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: همواره در تلاش هستیم مشکلات در این زمینه را مرتفع کنیم که بتوانیم تقاضای شهروندان را پاسخگو باشیم.

مشروح پاسخ بذرپاش را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

پایان پیام//

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...