به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیگنالهای رادیویی که با نام فورانهای رادیویی سریع (FRB) شناخته میشوند، از ماورای کهکشان راه شیری سرچشمه میگیرند و با انجام تحقیقات بیشتر، محققان امیدوارند درک بهتری از محل منبع این سیگنالهای FRB و نحوه تولید انرژی داشته باشند.
بیشتر بخوانید:
در این مورد، ما با یک سیگنال رادیویی واحد سر و کار نداریم، بلکه با ۳۵ FRB که از یک منبع منفرد به نام FRB ۲۰۲۲۰۹۱۲A میآیند سروکار داریم. پس از گوش دادن به سیگنالهای رادیویی، دانشمندان دادههای جمعآوریشده را به یک کلیپ صوتی تبدیل کردهاند و با استفاده از زیلوفون دامنه صداهایی که منتشر میشوند را پوشش میدهند.
این کلیپ صوتی شباهت زیادی به زنگ آیفون دارد و لزوماً از هیچ الگوی شناخته شده ای پیروی نمی کند که دانشمندان قبلاً دریافت کرده اند. به عبارت دیگر، بیشتر امواج رادیویی موجود در فضا با گام بلند شروع میشوند و به تدریج به یک ثبات پایینتر فرو میروند.
اما FRB ۲۰۲۲۰۹۱۲A یک سیگنال رادیویی منحصربهفرد است به این معنا که افت صدا ماهیت رنگی ندارد. اگرچه امواج رادیویی با استفاده از زیلوفون به صدا تبدیل میشدند، اما تغییرات گام آنها بیشتر یادآور سوت اسلاید است.
این مطالعه به رهبری سوفیا شیخ از مؤسسه SETI در کالیفرنیا، به محدود کردن منبع این سیگنال های رادیویی کیهانی کمک می کند و بینش بیشتری در مورد نحوه تولید آنها ارائه می دهد. تئوری رایج نشان می دهد که FRB ها توسط مگنتارها تولید می شوند که ستارگان نوترونی هستند که دارای میدان های مغناطیسی بسیار قوی هستند. اما شواهد جدید نشان می دهد که FRB ها احتمالاً می توانند با برخورد ستارگان نوترونی یا ادغام ستاره های کوتوله سفید نیز تولید شوند.
منبع: giantfreakinrobot
بیشتر بخوانید:
-
درباره اولین اینترنت ماهوارهای در ایران چه میدانیم؟
-
شکست انسان از ربات برای اولین بار در یک رقابت فکری فیزیکی!
-
یک سوال؛ چرا برج پیزا کج شد؟
-
ناوچه اسرائیلی که موشک کروز ایران به آن برخورد کرد!/عکس
- صحبتهای ترسناک آرمسترانگ پس از فرود بر روی ماه!
۲۲۷۲۲۷