به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قرار بود این آزمایش را در ایالات متحده انجام دهند، اما به دلیل خطرات احتمالی اجازه این کار به آنها داده نشد. این آزمایش در سال ۲۰۱۲ انجام شد، و از آنجایی که فناوری هدایت از راه دور پرواز ، در آن زمان جدید بود، مقامات ایالات متحده ، با توجه به خطرات موجود، اجازه این کار را ندادند.
بیشتر بخوانید:
سقوط عمدی
امتناع ایالات متحده از انجام آزمایش در خاک این کشور، این فرصت را در اختیار مکزیک قرار داد تا بخشی از این آزمایش تاریخی شود. آزمایشی که به تیمی از کارشناسان بینالمللی کمک میکرد تا در مورد مسائلی در مورد تاثیر سقوط بر کابین هواپیما و سرنشینان مطالعه کنند.
مقامات مکزیکی پس از اینکه برای بیشتر بخشهای آزمایش، خلبانان را ملزم به پرواز بر فراز مناطق پر جمعیت کردند، تاییدیه را صادر کردند. این بوئینگ ۷۲۷ در صبح روز ۲۷ آوریل ۲۰۱۲، با خدمهای متشکل از دو خلبان و یک مهندس پرواز، و همچنین کابینی پر از تجهیزات آزمایشات علمی، آدمکهایی برای تست سقوط، و تعداد زیادی دوربین برای ثبت تمام جزئیات این رویداد به پرواز درآمد.
خلبانان، هواپیما را به سمت بخش خالی از سکنه صحرای سونوران هدایت کرده و خدمه یکی پس از دیگری با چتر نجات از هواپیما خارج شدند. چیپ شنل، کهنه سرباز نیروی دریایی و خلبان خطوط هوایی آمریکن ایرلاینز، از داخل هواپیمایی که به دنبال این بوئینگ در حال حرکت بود، شروع به کنترل از راه دور این هواپیما کرد، تا اینکه این بوئینگ ۷۲۷ با سرعت ۲۲۵ کیلومتر در ساعت به زمین سقوط کرد.
بیشتر بخوانید:
-
پهپاد آمریکایی که شانه به شانه جنگنده پرواز میکند/ عکس
-
خودروی ایتالیایی کوچک اما گرانقیمت بازار ایران/ عکس
-
مسافران این هواپیمای عجیب سر از فضا در میآورند/ عکس
-
آشنایی با کابوس بزرگ مالکان گوشیهای آیفون در آمریکا
-
طراحی متفاوت پهپاد جدید ارتش روسیه/ عکس
در «پشت پرده سقوط عمدی یک فروند بوئینگ ۷۲۷» بیشتر درباره این رویداد حیرتانگیز بخوانید.
۵۸۵۸