آش انار سنتی ایرانی که میتونی برای شب یلدا هم درست کنی / فیلم
رکنا: طرز تهیه یک آش خوشمزه را برای فصل زمستان یاد داده ایم.
به گزارش رکنا، آش انار یک آش خوشمزه و مقوی برای زمستان است و به عنوان آش شب یلدا هم می توان پخت.
مواد مورد نیاز؛
برنج یک پیمانه که از قبل خیس کردیم
سبزی اش (تره ،جعفری،گشنیز، نعنا) یک کیلو سرجمع
لپه نصف پیمانه
عدس یک پیمانه
انار یک کیلو دانه شده
پیاز سرخ کرده پنج قاشق غذا خوری من امادشو استفاده کردم
گلپر دو قاشق غذا خوری روغن سه قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
برای اخر کار هم سیر و پیاز و نعنا داغ
نحوه پخت
ابتدا لپه و عدس را در روغن تفت می دهیم و 6 پیمانه آب و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا حبوبات نیم پز شود و برنج را به آن اضافه می کنیم تا خوب پخته شود. سبزی خرد شده را به مایه آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آرام پخته شود تا جا بیفتد. بایستی برنج خوب پخته شود که لعاب بدهد. در اواخر دانه های انار و گلپر را نیز اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه می پزیم.
نکته
برای اینکه لپه طی مراحل پخت له نشود کمی با پیاز داغ تفت بدهید.
برنج باید در حدی بپزد که شکفته و نرم شود.
قابل توجه کسانی که وگن و وجی نیستند 500 گرم گوشت چرخ کرده را با 2 عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و به صورت کوفته قلقلی شکل می دهیم و با کمی روغن سرخ کرده و نیم ساعت قبل از سرو به آن اضافه می کنیم.
نوش جان کنید و از مزه های جدید لذت ببرید.