سیگنال رادیویی عجیبی که از هفت کهکشان گذر کرد تا به ما برسد!


سیگنال رادیویی عجیبی که از هفت کهکشان گذر کرد تا به ما برسد!

دانشمندان منبع سیگنال رادیویی مرموز را کشف کردند که هشت میلیارد سال طول کشید تا به ما برسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تحقیق جدیدی که در دویست و چهل و سومین نشست انجمن نجوم آمریکا در نیواورلئان، لوئیزیانا ارائه شد، گفت که متمایزترین و باستانی ترین انفجار رادیویی (FRB) از مکانی است که ارتباط نزدیکی با انفجار بزرگ دارد.

اخترشناسان دانشگاه نورث وسترن در ایالات متحده منشاء قدرتمندترین FRB را که در سال ۲۰۲۲ کشف شد، پیدا کردند. محققان با استفاده از تصاویر گرفته شده توسط تلسکوپ فضایی هابل ناسا، FRB را با نام ۲۰۲۲۰۶۱۰A به گروهی متشکل از حداقل هفت کهکشان مرتبط دانستند. یافته‌های آنها نشان می‌دهد که کهکشان‌ها با یکدیگر تعامل دارند و ممکن است در مسیر ادغام باشند. چنین فعل و انفعالات نادری در میان کهکشان ها منجر به شرایطی می‌شود که می تواند FRB را ایجاد کند.

سیگنال رادیویی عجیبی که از هفت کهکشان گذر کرد تا به ما برسد!

تحقیقات جدید سوالاتی را در مورد تمام مدل‌های علمی قبلی FRB‌ها ایجاد می‌کند.

محقق ارشد الکسا گوردون از دانشگاه نورث وسترن گفت: "بدون تصویربرداری هابل، این که آیا این FRB از یک کهکشان یکپارچه یا برخی از سیستم‌های تعاملی سرچشمه می گیرد، یک راز باقی می‌ماند. این نوع محیط‌ها، محیط‌هایی عجیب و غریب هستند که ما را به سمت ناشناخته‌ها سوق می‌دهند."

FRB‌ها انفجارهای رادیویی کوتاه اما قوی هستند که شعله‌ور می‌شوند و در عرض میلی ثانیه ناپدید می‌شوند. آنها در یک انفجار سریع انرژی بیشتری از خورشید ساطع می‌کنند. FRB ۲۰۲۲۰۶۱۰A دورترین انفجار رادیویی سریع ثبت شده بود، چهار برابر پرانرژی تر از FRB‌های نزدیکتر. دانشمندان از زمان اولین کشف آنها در سال ۲۰۰۷، نزدیک به هزار عدد FRB را کشف کرده‌اند.

منبع: wionews

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1859395

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست