طرز تهیه سالاد ماش (بمب پروتئین) با سس مخصوص
سالاد ماش یک سالاد خوشمزه و مقوی است که از ترکیب ماش پخته، سبزیجات مختلف و سس تهیه می شود. این سالاد را می توان به عنوان یک پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کرد.
دستور پخت سالاد رنگارنگ ماش ترکی
سالاد ماش را می توان با کمی گردو یا پسته خرد شده نیز تزئین کرد. در اینجا یک دستور العمل ساده برای تهیه سالاد ماش آورده شده است:
- برای ۴ نفر
- زمان آماده کردن ۱۵ دقیقه
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه سالاد ماش:
ماش یک و نیم لیوان
کنسرو ذرت یک استکان چایخوری
پیازچه ۵- ۶ عدد
جعفری به مقدار دلخواه
شوید به مقدار دلخواه
خیارشور ۵ -۶ عدد
فلفل قرمز ۲ عدد
برای تهیه سس سالاد:
روغن زیتون ½ استکان چایخوری
آب نصف یک لیموترش
یک قاشق سوپخوری رب انار
کمی نمک
روش تهیه سالاد ماش :
ماش ها را از یک شب قبل خیس می کنیم.
روز بعد آب ماش را می ریزیم و در یک قابلمه آب روی ماش می ریزیم تا اندازهای که روی ماش را بپوشاند و آبپز می کنیم تا حدی که خیلی نرم نباشد.
جعفری و شوید و پیازچه را ریز میکنیم.
فلفل و خیارشور را هم ریز خورد می کنیم.
تمام مواد را درون ظرفی گود مخلوط میکنیم.
ماش را که خنک شده به مواد سالاد اضافه می کنیم.
برای آماده کردن سس سالاد ، همه مواد سس را با هم مخلوط میکنیم.
سس را روی سالاد ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم. سالادمون آماده ست. نوش جان...
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی دلگرم