این مواد غذایی شما را از کاهش حافظه نجات می‌دهد


این مواد غذایی شما را از کاهش حافظه نجات می‌دهد

با مصرف هفته‌ای یکبار از این مواد غذایی پیری مغز را کاهش دهید.

مصرف غذا‌های دریایی یک بار در هفته یا غذا‌های حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ ممکن است از کاهش حافظه ناشی از افزایش سن محافظت کند.

نتایج این تحقیق نشان داد افرادی که کمتر از یک بار در هفته غذای دریایی می‌خورند با افزایش سن، دچار افت ذهنی شدیدتر شدند.

دکتر مارتا کلر موریس، محقق ارشد این تحقیق گفت: نتایج نشان می‌دهد در حالی که توانایی‌های شناختی به‌طور طبیعی به‌عنوان بخشی از روند طبیعی پیری کاهش می‌یابد، راهکاری وجود دارد که می‌توانیم برای کاهش این روند انجام دهیم.

برای این تحقیق، ۹۱۵ نفر به مدت حدود پنج سال تحت نظر قرار گرفتند. همه آن‌ها از مراکز بازنشستگی و مسکن عمومی در ایلینوی آمریکا بودند و میانگین سن آنان بالای ۸۰ سال بود.

همه در آزمون حافظه شرکت و گزارش کردند که چه مقدار غذای دریایی مصرف کرده‌اند. این غذا‌ها شامل کیک ماهی، ساندویچ تن ماهی، میگو و خرچنگ بود.

نتایج نشان داد افرادی که غذا‌های دریایی بیشتری مصرف می‌کردند حافظه معنایی بهتری داشتند که چیزی شبیه دانش عمومی است.

مصرف بیشتر غذا‌های دریایی با مهارت‌های ادراکی قوی‌تر نیز مرتبط بود.

نتایج این تحقیق در نشریه Neurology منتشر شده است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس پروفایل روز مادر _ عکس نوشته مادرانه