طرز تهیه پاستا با قارچ و خامه غذای مناسب گیاهخواران
پاستا با قارچ و خامه یک غذای ایتالیایی است. پاستا با قارچ و خامه یک غذای خوشمزه و آسان برای تهیه است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا یک پیش غذا سرو شود. این غذا برای گیاهخواران نیز مناسب است.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه خانگی
گفته می شود که ماکارونی برای اولین بار در آسیا ساخته شده است و ریشه پیدایش آن به قرن سیزدهم میلادی باز می گردد. پاستا که در انواع مختلف در غذاهای ایتالیایی تهیه می شود، به مرور زمان در آمریکا و کشورهای اروپایی گسترش یافته است. این غذای ارزان قیمت امروزه بیشتر با خامه و قارچ سرو می شود. از آنجایی که چربی و کربوهیدرات بالایی دارد، باید در مصرف آن متعادل باشید .
مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس قارچ و خامه :
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
سیر ۲ حبه
یک بسته قارچ
کره ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
ماکارونی فتوچینی یک بسته
پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپخوری و یا پنیر پیتزا
نمک
فلفل سیاه تازه کوبیده شده
جعفری مقداری
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه:
ماکارونی را به مدت ۸ دقیقه جوشانده و آبکش کنید.
سیر را بصورت ورقه های نازک برش دهید.
قارچ ها را شسته و با یک دستمال نم دار تمیز کنید و برش دهید.
در یک تابه مناسب روغن را گرم کنید و سیر ها در آن تفت دهید و قارچ ها را هم به آن اضافه کنید و تا وقتی که آبش کشیده شود تفت دهید.
کره و خامه را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید.
هنگامی که کره و خامه رقیق شدند ماکارونی پخته را هم به آنها اضافه کنید. بعد از اینکه چند بار هم زدید پنیر را هم رویش بریزید.
نمک و فلفل و جعفری ریز شده را هم رویش ریخته و برای آخرین بار هم بزنید و از روی اجاق بردارید .
به صورت گرم میل کنید . نوش جان .
نکته تکمیلی :
بعد از آبکش کردن ماکارونی رویش آب نریزید .
چون پنیر پارمزان نمک دارد ، در استفاده از نمک در غذا دقت کنید .