(عکس) رونمایی از جدیدترین سامانه موشکی هوانیروز ارتش

دسته‌بندی: سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲ بهمن ۱۴, شنبه ساعت ۱۷:۰۴۰ رأیبدون امتیاز
(عکس) رونمایی از جدیدترین سامانه موشکی هوانیروز ارتش

«سامانه موشکی شفق که روی بالگرد‌های هوانیروز نصب شده است، نقطه‌زن و هوشمند بوده و برد بلند ۲۰ کیلومتر دارد و می‌تواند در شب و روز شلیک شده و حجم زیادی از آتش را روی دشمن بریزد.»

فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد که امروز سامانه موشکی شفق که روی بالگرد‌های این نیرو نصب شده است، رونمایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ خلبان یوسف قربانی با اشاره به رونمایی از سامانه موشکی شفق با حضور فرمانده کل ارتش، اظهار کرد: سامانه موشکی شفق که روی بالگرد‌های هوانیروز نصب شده است، نقطه‌زن و هوشمند بوده و برد بلند ۲۰ کیلومتر دارد و می‌تواند در شب و روز شلیک شده و حجم زیادی از آتش را روی دشمن بریزد.

(عکس) رونمایی از جدیدترین سامانه موشکی هوانیروز ارتش

وی ادامه داد: امروز همچنین سامانه‌های دید در شب و سامانه‌های رادرای و جنگالی، سامانه‌های خودحفاظتی و سامانه‌های مقابله با موشک‌های حرارتی که روی بالگرد‌ها نصب شده است، رونمایی می‌شود.

فرمانده هوانیروز تاکید کرد: بالگرد‌های هوانیروز همه امکاناتی که یک بالگرد مجهز در دنیا دارد را در اختیار دارند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...