نوقای سریع و آسان برای تعطیلات و جشن ها / بدون پخت، خانواده خود را شگفت زده کنید!
نوقا یک شیرینی اصالتا ایرانی ساخته شده از عسل یا شکر، سفیده تخم مرغ، آجیل و گاهی تکههای میوه است. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما یاد دهیم.
واژه نوقا از کلمه «pan nogat» در زبان اکسیتان گرفته شده و به نظر میرسد از کلمه لاتین «panis nucatus» به معنی «نان آجیلی» ریشه گرفته باشد.سه گونه نوقا وجود دارد که یک گونه آن یعنی نوقای سفید با سفیده زده شده تخم مرغ و عسل درست میشود که در شهر کرمونا ایتالیا در اوایل سده پانزدهم پدید آمدهاست.در سال ۲۰۱۶ گوگل نام اندروید هفت را «Android Nougat» برگزید.سفیده تخم مرغ را با شکر و بادام مخلوط کنید! با این دستور غذا غرق خواهید شد! بسیار آسان! این یک شیرینی فوق العاده خوشمزه است. تعجب خواهید کرد که چقدر آسان و خوشمزه است. نوقا بادام برای تعطیلات کریسمس. طرز تهیه شیرینی نوقا بادام ساده و سریع. هر کسی می تواند آن را درست کند، تمام خانواده شما این شیرینی ها را دوست خواهند داشت! کلیپ زیر را ببینید و مراحل را مانند آن انجام دهید.