فضای آموزش طنز در کشور بسیار ضعیف است
دیباچه-معصومه شمسینی غیاثوند: اختتامبه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو)، یادمان مرحوم کیومرث صابری فومنی و اختتامیه آن، اردیبهشت ۱۴۰۳ در شهر فومن زادگاه گلآقا برگزار خواهد شد. عباس حسیننژاد، دبیر هشتمین جشنواره ملی طنز و...
دیباچه-معصومه شمسینی غیاثوند: اختتامبه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو)، یادمان مرحوم کیومرث صابری فومنی و اختتامیه آن، اردیبهشت ۱۴۰۳ در شهر فومن زادگاه گلآقا برگزار خواهد شد. عباس حسیننژاد، دبیر هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه با اشاره به اهمیت و جایگاه طنز در کشور و تغییر و تحول در طنز به دیباچه میگوید که " دنیا در حال عبور از طنز کلاسیک است و زبان و نوع نگاه طنز تغییر کرده و تولیدکنندگان آثار طنز هر روز راهی جدید برای ارائه طنز پیدا میکنند.
دبیر هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه با بیان اینکه تب شهروند رسانه در دنیای امروز افزایش پیدا کرده است، خاطرنشانکرد: هر فردی با داشتن یک صفحه اجتماعی میتواند به مخاطبان، طنز عرضه کند که باعث میشود به دلیل افزایش تولید آثار طنز توان تفکیک طنزِ خوب از بد وجود نداشته باشد.
حسیننژاد با بیان اینکه فضای آموزش طنز بسیار ضعیف است و افراد بدون استاد و آموزش در دام افتادهاند، عنوانکرد: ما از طنزِ اصلاحگر در جامعه فاصله گرفتهایم اما تلاش میکنیم طنز بهتری تولید شود؛ طنزی که هم باعث ایجاد نشاط شود، هم جامعه را به مسیر صحیح سوق دهد.
دبیر هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه گفت: پیوند بین طنز و اقتصاد اینروزها عمیقتر شده است. بسیاری افراد در شبکههای اجتماعی شروع به تولید آثار طنز و کمدی کردند و هر محتوایی را برای بالا بردن سطح دنبالکننده و دریافت مبالغ بیشتر تولید کردند اما ممکن است این طنزها به صلاح جامعه نباشد.
حسیننژاد با تاکید بر اهمیت آموزش طنز و اینکه تلاش میشود که با پروژه آموزشی «قلمه» در شهرها و استانها طنزنویسی تقویت شود، گفت: طرح ملی «قلمه» و رویدادهای آموزشی طنز در استانهای یزد، گلستان و سیستان و بلوچستان برگزار شده است که استادان با تجربه نیز حضور داشتند و این آموزشها در استانهای دیگر ادامه پیدا میکند.
انتهای پیام/