وینیسیوس: امیدوارم بلینگام پی‌چی‌چی را ببرد

دسته‌بندی: ورزشی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۳ اردیبهشت ۲۶, چهارشنبه ساعت ۳:۱۵۰ رأیبدون امتیاز
وینیسیوس: امیدوارم بلینگام پی‌چی‌چی را ببرد

وینیسیوس جونیور، ستاره رئال مادرید، ابراز امیدواری کرد جود بلینگام برنده جایزه بهترین گلزن فصل لالیگا شود.

به گزارش "ورزش سه"، رئال امشب در بازی هفته سی و ششم لالیگا به مصاف آلاوس رفت و با نتیجه 5-0 به برد دست پیدا کرد.

در این بازی جود بلینگام گل اول تیمش را به ثمر رساند و به فده والورده و وینیسیوس جونیور پاس گل داد. بلینگام فصل درخشانی را با رئال پشت سر گذاشته که تا اینجا به قهرمانی در لالیگا ختم شده و او امیدوار است قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را هم تجربه کند.

2022050

وینیسیوس که با به ثمر رساندن دو گل به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده بود پس از بازی درمورد بلینگام گفت: "ما ارتباط بسیار خوبی داریم. من طرفدار جود بلینگام هستم، هر کاری کردم تا او به ما ملحق شود، او خوشحال است و ما هم خوشحالیم. امیدوارم او بتواند گل‌های بیشتری بزند تا برنده جایزه پی‌چی‌چی لیگ شود.

2022051

ما همیشه از پوشیدن این پیراهن لذت می‌بریم، از اینکه بتوانیم برای این هواداران بازی کنیم، از کودکی رویای ما چنین چیزی بود که بتوانیم اینجا بازی کنیم، این پیروزی برای بسیاری از کودکانی است که نمی‌توانند اینجا باشند."

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...