طرز تهیه خورش کنگر مجلسی لعابدار و به روغن افتاده به روش تهرانی

دسته‌بندی: آشپزیتاریخ انتشار: ۱۴۰۳ خرداد ۲۲, سه‌شنبه ساعت ۱۰:۲۳
طرز تهیه خورش کنگر مجلسی لعابدار و به روغن افتاده به روش تهرانی

خورش کنگر یکی از خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی مخصوص فصل بهار است. خورش کنگر را بیشتر تهرانی‌ها، شیرازی‌ها، کرمانشاهی‌ها و سنندجی‌ها در فصل بهار درست می‌کنند. طرز تهیه خورش کنگر با گوشت و مرغ مرسوم است و این بستگی به ذائقه شما...