17  باید و نباید در بارداری که شما را سورپرایز می‌کند


17  باید و نباید در بارداری که شما را سورپرایز می‌کند

ممکن است شما هم تصورات غلطی در مورد دوران بارداری داشته باشد. معمولاً سعی می‌کنید غذای سالم بخورید و از برخی غذاها دوری کنید، ورزش کنید و مولتی ویتامین‌های دوران بارداری را مصرف کنید، اما باید و نبایدهایی وجود دارد که ممکن است شما را...

ممکن است شما هم تصورات غلطی در مورد دوران بارداری داشته باشد. معمولاً سعی می‌کنید غذای سالم بخورید و از برخی غذاها دوری کنید، ورزش کنید و مولتی ویتامین‌های دوران بارداری را مصرف کنید، اما باید و نبایدهایی وجود دارد که ممکن است شما را شگفت زده کند.

این لیست از بایدها و نبایدهای بارداری که باید نگران آن باشید و چیزهایی که نباید نگران باشید را ارائه می‌کند.

باید و نباید در بارداری که شما را سورپرایز می‌کند

باید و نباید در بارداری

بایدهای بارداری

  1. مولتی ویتامین مصرف کنید

داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی عالی است، و این بهترین راه برای تامین تمام مواد مغذی است که بدن برای رشد کودک به آن نیاز دارد. با این حال، یک رژیم غذایی سالم به تنهایی کافی نیست.

ویتامین‌های دوران بارداری حاوی سطوح بالاتری از مواد مغذی هستند که مادران باردار به آنها نیاز دارند، مانند: اسید فولیک، کلسیم؛ اهن.

این ویتامین‌ها به رشد جنین کمک می‌کنند و از نقایص مادرزادی جلوگیری می‌کنند.

یک مولتی ویتامین معمولاً شامل DHA، EPA یا هر است. اینها چربی‌های امگا ۳ هستند که برای رشد مناسب مغز کودک شما مهم هستند.

با این حال، بیش از یک دوز مولتی ویتامین مصرف نکنید.

  1. زیاد بخوابید

تغییر سطح هورمون و اضطراب می‌تواند خواب را در طول ۹ ماه بارداری تغییر دهد. بارداری به خصوص در سه ماهه آخر بارداری سخت است و شما به خواب نیاز دارید.

اگر احساس خستگی می‌کنید سریع چرت بزنید و هر زمان که می‌توانید بخوابید. هر شب ۷ تا ۹ ساعت بخوابید. خستگی نشانه این است که بدن شما به استراحت بیشتری نیاز دارد.

  1. ورزش کنید

دوران پرهیز زنان باردار از ورزش در دوران بارداری گذشته است: حالا می‌دانیم که ورزش برای مادر و نوزاد مفید است. ورزش منظم ممکن است به شما در مبارزه با مشکلاتی از جمله مشکلات زیر کمک کند.

  • بیخوابی
  • درد عضلانی
  • افزایش وزن بیش از حد
  • مشکلات خلقی

اگر قبل از باردار شدن به طور منظم ورزش می‌کردید، آن را ادامه دهید. با پزشک خود صحبت کنید، به خصوص زمانی که در سه ماهه دوم و سوم بارداری هستید.

  1. غذاهای دریایی بخورید

غذاهای دریایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند اسیدهای چرب امگا ۳، روی و آهن هستند که برای قلب مفید است. همه اینها هم برای مادر و هم برای نوزاد مهم هستند. اما غذاهای دریایی نیم پز یا خام نخورید.

غذاهای دریایی ممکن است دارای باکتری‌ها و ویروس‌های مضر باشند که با پخته شدن کامل از بین می‌روند. زنان باردار باید از ماهی‌های خام و ماهی‌هایی که ممکن است حاوی سطح بالایی از جیوه هستند، اجتناب کنند.

  1. رابطه جنسی داشته باشید

رابطه جنسی در دوران بارداری خوب است، تا زمانی که یک عامل مانند جفت سرراهی یا نوع بارداری پرخطر نداشته باشید. رابطه جنسی با شریک زندگی شما بی خطر است. اگر سخت است، پوزیشن‌های جدیدی را امتحان کنید.

  1. یوگا انجام دهید

در دوران بارداری به دنبال کلاس‌های یوگا قبل از تولد یا یوگای ملایم باشید که برای مادران طراحی شده است. اگر قبل از بارداری یوگا انجام نمی‌دادید، قبل از ثبت نام با پزشک خود صحبت کنید.

  1. واکسن آنفولانزا بزنید

خانم‌های باردار باید واکسن آنفولانزا بزنند تا زمانی که منع مصرف نداشته باشد. این تزریق یک ویروس زنده نیست. شما نمی‌توانید آنفولانزا را از طریق واکسن آنفولانزا دریافت کنید. اگر در دوران بارداری به آنفولانزا مبتلا شوید، عوارض جانبی شدید خواهید داشت.

  1. هوشمندانه وزن اضافه کنید

توصیه اینکه «به جای دو نفر غذا بخور» به مادران باردار اصلاً درست نیست. در عوض، زنان باید در مورد اینکه چه می‌خورند و چقدر می‌خورند استراتژیک باشند. افزایش وزن زیاد در دوران بارداری به کودک شما آسیب می‌رساند. در طول سه ماهه اول بارداری، شما تنها به حدود ۱۰۰ کالری اضافی نیاز دارید.

در سه ماهه سوم، این تعداد کالری اضافی نزدیک به ۳۰۰ تا ۵۰۰ در روز است.

  1. به دندانپزشک مراجعه کنید

متخصصان زنان و زایمان توصیه می‌کند که مادران باردار در دوران بارداری به صورت روتین ارزیابی بهداشت دهان و دندان خود را انجام دهند. حتماً به دندانپزشک خود بگویید که باردار هستید.

نبایدهای دوران بارداری

  1. سیگار نکشید

نوزادانی که از زنان سیگار به دنیا می‌آیند نسبت به کودکانی که از مادران غیرسیگاری متولد می‌شوند، وزن کمتری دارند و در معرض خطر بیشتری هستند.

همچنین کودکانی که از زنان سیگاری متولد می‌شوند، به دلیل اعتیاد فیزیولوژیکی به نیکوتین، احتمال بیشتری دارد که در سنین پایین‌تر سیگار بکشند.

  1. الکل ننوشید

الکل ممکن است تا حد زیادی بر رشد کودک تأثیر بگذارد. افرادی که در دوران بارداری مشروبات الکلی مصرف می‌کنند، می‌توانند نوزادی با سندرم جنینی الکل (FAS) به دنیا بیاورند که وزن کم هنگام تولد، ناتوانی‌های یادگیری و مشکلات رفتاری و رشد کم از عوارض آن است.

  1. گوشت خام نخورید

گوشت و تخم مرغ خام و نیم پز خطر بیماری‌هایی مانند لیستریوز و توکسوپلاسموز را به همراه دارد. مسمومیت غذایی نیز افزایش می‌یابد.

  1. گوشت‌های فراوری شده نخورید

گوشت‌هایی از جمله هات داگ، سوسیس، سالمون دودی و سایر گوشت‌های پخته شده می‌توانند باعث بیماری‌های ناشی از غذا مانند لیستریوز و توکسوپلاسموز شوند.

خوردن شیر و پنیر پاستوریزه نیز مهم است. همیشه محصولات را بشویید تا باکتری‌های مضر از بین بروند.

  1. محصولات لبنی غیر پاستوریزه نخورید

کلسیم برای نوزادان در حال رشد بسیار مهم است، اما مادران باید مراقب باشند که چگونه کلسیم را از لبنیات دریافت می‌کنند.

شیر خام برای مادران باردار توصیه نمی‌شود زیرا غیرپاستوریزه است. این بدان معنی است که برای از بین بردن باکتری‌هایی که می‌توانند شما را بیمار کنند، حرارت داده نشده است.

  1. در جکوزی یا سونا نروید

محیطی با گرمای زیاد وان آب گرم، جکوزی و سونا ممکن است برای مادران باردار بسیار خطرناک باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از یکی از این موارد در سه ماهه اول بارداری ممکن است خطر سقط جنین را دو برابر کند.

  1. زیاد کافئین ننوشید

کافئین می‌تواند از جفت عبور کرده و ضربان قلب کودک شما را افزایش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که زنان می‌توانند با خیال راحت یک یا دو فنجان قهوه در روز مصرف کنند، اما از خوردن لاته سه‌شات در خودداری کنند.

  1. خاک گربه را تمیز نکنید

گربه پشمالوی خود را هرچه دوست دارید نوازش کنید و بعد دستان خود را بشویید؛ اما خاک گربه را تمیز نکنید. خاک گربه‌ها با میلیون‌ها باکتری و انگل پر شده است.

منبع: healthline

امتیاز دهید: post


قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم