عجیب و غریب؛ این زن اعتیاد زیادی به ازدواج دارد/ عکس


عجیب و غریب؛ این زن اعتیاد زیادی به ازدواج دارد/ عکس

یک زن ۶۵ ساله اعتیاد شدیدی به شوهر کردن دارد و تا آخر عمر دست از این اقدام بر نمی دارد.

به گزارش سرویس آموزش و سرگرمی وقت صبح، اعتیاد، صرفا به مصرف مواد مخدر و الکل و غیره گفته نمیشود، به طور کلی هر کاری که به شکل افراطی و اجتناب ناپذیر صورت بگیرد، اعتیاد نامیده می شود. اما برخی اعتیاد ها خیلی عجیب به نظر میرسند و کمتر کسی در دنیا به آن دچار است.

خانم جان فورد، پیرزن ۶۳ ساله ای است که به ازدواج اعتیاد دارد. او تاکنون ۶ بار ازدواج کرده و اکنون نیز در پی همسر هفتم خود است.او ساکن ساکس آمریکا است.

او اعتقاد دارد که هر ۶ ازدواج قبلی اش ناموفق بوده ولی تا لحظه مرگ هم دست از تلاش برنخواهد داشت تا شخص ایده آلش را پیدا کند.

این مادربزرگ که اکنون تعداد زیادی نوه و نتیجه دارد در ادامه می گوید: شاید اطرافیان من فکر کنند که من دیوانه ام، اما بگذار راحت باشند، اما من می خواهم سرگذشتم را همه بدانند و اینکه من تا آخرین لحظه عمرم منتظر شاهزاده رویاهایم می مانم. همانی که قرار بود روزی با اسب سپید برسد!!

 



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


سوپر کودکی که شما را غافلگیر می کند!