فیلم «شور عاشقی» ادای دین سینمای ایران به امام حسین (ع) است / در ساخت این اثر از اسناد ارزشمند تاریخی استفاده شده است
دیباچه-معصومه شمسینی غیاثوند: همزمان با ایام محرم، نمایش فیلم «شور عاشقی» در سینماهای سراسر کشور آغاز شده و این فیلم به تهیه کنندگی و کارگردانی داریوش یاری به حوادث بعد از روز عاشورا و انتقال کاروان اسرا به شام می پردازد. همچنین این فیلم...
دیباچه-معصومه شمسینی غیاثوند: همزمان با ایام محرم، نمایش فیلم «شور عاشقی» در سینماهای سراسر کشور آغاز شده و این فیلم به تهیه کنندگی و کارگردانی داریوش یاری به حوادث بعد از روز عاشورا و انتقال کاروان اسرا به شام می پردازد. همچنین این فیلم در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر حضور داشته است.
داریوش یاری که پیش از ساخت فیلم «شور عاشقی» فیلمهای تاریخی با نام «دخیل» و «کربلا جغرافیای یک تاریخ» را در کارنامه فیلمسازی خود داشته، در گفتگو با با خبرنگار دیباچه با بیان اینکه فیلم شورعاشقی محصول مشترک بنیاد شهید و امورایثارگران و بنیاد سینمایی فارابی است، گفت: شور عاشقی داستان زنی به نام سلما است که تصمیم میگیرد مانند رسانهای باشد که اجازه ندهد جای راست و دروغ در جریان واقعه عاشورا و حوادث بعد از آن تغییر کند.
وی افزود: قهرمان داستان زنی به سلما، به دنبال انتقام است که با کاروان اسرای کربلا از کوفه تا شام همراه میشود؛ در طول مسیر اتفاقاتی میافتد که انتقام سلما، به محبت و دوستی تبدیل میشود و تصمیم میگیرد که در کنار افراد مظلوم باشد.
کارگردان فیلم «کربلا جغرافیای یک تاریخ» در رابطه با جریان عاشورا در تاریخ گفت: مطالب زیادی در تاریخ به نام حضرت زینب (س) است و نقل شده که صدای ایشان صدای علی (ع) بوده و نباید فراموش کنیم که ماجرایی که در کوفه رخ می دهد، یک فاجعه بزرگ تاریخ است و علاقه دارم که فیلم بعدی من درباره ورود کاروان اسرا به کوفه باشد.
کارگردان فیلم «دخیل» با اشاره به منابع تاریخی این فیلم، تصریح کرد: در ساخت این اثر از اسناد ارزشمند تاریخی استفاده شده و سعی کردیم نگاه درست و هوشمندانهای به این موضوع داشته باشیم، ضمن اینکه یکی از کارشناس تاریخی با نام دکتر رجبی دوانی در این اثر حضور داشتهاند.
کارگردان فیلم سینمایی «شور عاشقی» با بیان اینکه نگاه سازندگان این فیلم نسبت به مکتب امام حسین (ع) نگاهی شاعرانه است، گفت: در فیلمهای تاریخی قبلی با نام «دخیل» و «کربلا جغرافیای یک تاریخ» سعی کردم همین نگاه شاعرانه نیز در این اثر وجود داشته باشد و در «شورعاشقی» به طور جدیتر به ماجراهای بعد از واقعه عاشورا میپردازیم.
انتهای پیام/