دیل دوکونی ، بادمجان شکم پر گیلانی


دیل دوکونی ، بادمجان شکم پر گیلانی

دیل دوکونی یا بادمجان شکم پر گیلانی یکی از صدها غذای خوشمزه گیلانی می باشد که در کنار سادگی طعم دلنشینی دارد. استان گیلان رتبه نخست در بین استان‌های ایران از نظر تنوع غذاهای محلی را داراست. عادت غذایی گیلانیان چند...

دیل دوکونی یا بادمجان شکم پر گیلانی یکی از صدها غذای خوشمزه گیلانی می باشد که در کنار سادگی طعم دلنشینی دارد. استان گیلان رتبه نخست در بین استان‌های ایران از نظر تنوع غذاهای محلی را داراست. عادت غذایی گیلانیان چند مشخصه خاص و اصلی دارد. مصرف بالای برنج در این خطه برنج پرور، استفاده از انواع سبزی‌ها که باعث سبز دیده شدن بیشتر غذاها شده و همچنین استفاده از ماکیان و اردک وحشی، ماهی و زیتون، همگی موجب خاص بودن غذاهای محلی این استان شده است.

دیل دوکونی

اجاره خودرو

مواد لازم

۸ عدد بادمجان (بادمجان باریک)
گردو ۱۵۰-۲۰۰ گرم.
رب انار ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری (رب انار باید غلیظ باشد)
یک عدد پیاز متوسط.
یک حباب سیر.
نعنا خشک ۳-۴ قاشق غذاخوری.
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران.
مقداری روغن پخت و پز

دیل دوکونی

طرز تهیه

پیاز و حبه های سیر را در مخلوط کن چرخ کرده یا رنده کنید یا پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید. آنها را داخل ماهیتابه بریزید، مقداری روغن اضافه کنید، با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گردوی خرد شده، زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به هم زدن و سرخ کردن ادامه دهیدآنها را در یک کاسه بریزید، نعناع خشک را اضافه کنید، رب انار را اضافه کنید رب انار باید غلیظ باشد، سپس همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید،می توانید قبل از پر کردن بادمجان ها را در فر بپزید یا با سرخ کردن بادمجان ها غذا را به روش سنتی آماده کنید.

بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید (یا پوست نکنید) سپس شکاف هایی (با چاقو) در طول کل بادمجان ایجاد کنید.((اگر بادمجان ها درشت هستند از طول نصفشان کنید)) بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی شوند ((می توانید در ماهیتابه را بپوشانید سپس مطمئن شوید که داخل هر بادمجان پخته شود))
کنار بگذارید تا خنک شود، زمانی که بادمجان ها به اندازه کافی خنک شدند تا بتوان آنها را در دست گرفت، کمی نمک داخل بادمجان بپاشید و مخلوط را با قاشق روی بادمجان باز کنید. آنها را دوباره در ماهیتابه کوچکتر قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بجوشد. (بدون نیاز به اضافه کردن روغن یا آب)



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!