سریال طوبی فصل دوم هم دارد ؟
فصل دوم سریال طوبی ساخته می شود ؟ صحبت های امین زندگانی در مورد این سریال را در ادامه مشاهده می کنید.
فصل دوم سریال طوبی در راه است ؟
به گزارش خبرگزاری تسنیم، امین زندگانی، بازیگر سینما و تلویزیون در ویژه برنامه تلویزیونی درباره این سریال که برداشتی آزاد از کتاب «اربعین طوبی» است اعلام کرد: به گفته سید حسین امیرجهانی، فیلمنامهنویس فقط 10 درصد داستان اقتباس کامل از کتاب «اربعین طوبی» است و سایر حواشی و داستان ناشی از خلاقیت فیلمنامهنویس بوده است. کتاب «اربعین طوبی» کتاب بینظیری است. من متاسفم که دیر متوجه این رمان شدم و نتوانستم قبل از «طوبی» کتاب را مطالعه کنم و چقدر خوشحالم که سریال باعث شد اقبال به کتاب بیشتر از قبل بشود و تیراژ کتاب بالا برود. من به عنوان نماینده تیمم اینجا حضور دارم. گروهی که 10 ماه عاشقانه کنارهم بود و خاطرات تلخ و شیرینی را پشت صحنه سپری کرد.
زندگانی به تشریح سریال «طوبی» پرداخت و افزود: «طوبی» حکایت خانوادهای در تهران است که طی یک حادثه وارد مسیر سیاسی میشوند و مربوط به مبارزان انقلاب است. بدین ترتیب، اسامی لیست مبارزان انقلابی که در یک کیف قرار دارد، به دست پدر «طوبی» میرسد. این موضوع آغازگر یکسری اتفاقات است. فخرالدین که مامور شده از نجف وارد تهران شود و کیف را به نجف برساند، با «طوبی» برخورد میکند. به دلیل کشته شدن پدر «طوبی» مرگ پدر این خانواده به گردن فخرالدین میافتد. داستان ادامه مییابد تا دختر این خانواده به ناچار مجبور به مهاجرت به سمت عراق میشود.
بازیگر نقش فخرالدین خبر داد: اگر توفیق نصیبمان شود و خستگی از تن آقایان حسینی، سلطانی و امیرجهانی در رفته باشد، شاید فصل دوم «طوبی» ساخته شود. فکر میکنم این سریال ظرفیت فصل دوم را داشته باشد.
طوبی یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی سعید سلطانی، نویسندگی سید حسین امیرجهانی و تهیهکنندگی سید حامد حسینی است که از ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ از شبکه یک سیما پخش میشود.
این مجموعه دربارهٔ زندگی دختری به نام طوبی و براساس واقعیت با اقتباس از کتاب (اربعین طوبی) است که ۴۰ سال دوره تاریخی از اوایل دهه ۱۳۵۰ تا ۱۳۹۰ را روایت میکند و یک قصه عاشقانهای را در دل این تاریخ به تصویر میکشد، میانِ این روایتها البته موضوع خانواده اهمیت بسزایی دارد و بخش پیادهروی اربعین آن بخش مهم داستان بهشمار میرود.
بازخوردهای قابل توجه مخاطبان از سریال «طوبی» سبب قوت گرفتن این نظر میشود که مخاطبان همچنان دوستداران تلویزیون هستند و میخواهند تلویزیون هم با سریالهای خوب مهمان خانههای آنها باشد. امیدوارم در آینده بیشتر به تلویزیون توجه شده و با فیلمنامههای قویتر و پروژههای بزرگتر، تلویزیون بار دیگر به دوران اوج خود بازگردد. رسانه ملی رسانه همه مردم ایران است و نباید با سختگیری نسبت به هنرمندان باعث افت کیفیت سریالها و مجموعههای تلویزیونی شد. خواسته قلبی همه ما این است که محتوایی در خور مردم این سرزمین تولید و ارائه کنیم و امیدوارم این روند صعودی در تلویزیون ادامه داشته باشد.