سینمای دفاع مقدس یک سینمای الگو و تاریخساز است/ در حوزه سینمای دفاع مقدس، کم کاری کردهایم
حمید بهمنی، فیلمنامه نویس و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار دیباچه در مورد چالشهای جریان سینمای دفاع مقدس گفت: به دلیل سیاستهای نادرست و برخی رویکردها و نگاههای استباه به سینمای دفاع مقدس و عدم تولید اثر در این ژانر سینمایی، بسیاری...
حمید بهمنی، فیلمنامه نویس و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار دیباچه در مورد چالشهای جریان سینمای دفاع مقدس گفت: به دلیل سیاستهای نادرست و برخی رویکردها و نگاههای استباه به سینمای دفاع مقدس و عدم تولید اثر در این ژانر سینمایی، بسیاری از فیلمسازان و تولیدکنندگان این حوزه، خانهنشین شدهاند.
کارگردان فیلم سینمایی «گامهای شیدایی» افزود: سیاستگذاریهای اشتباه و ناکارآمدی برخی مدیران وقت، باعث شد روند رو به رشد سینمای دفاع مقدس که میتوانست باعث تاثیرگذاری در فرهنگ باشد، به حداقل ممکن برسد. تا ابتدای سال ۱۳۷۶ سالانه حدود ۲۵ فیلم دفاع مقدس در کشور تولید میشد، ولی اکنون تعداد تولیدات آثار دفاع مقدس کمتر از ۵ اثر در سال است.
کارگردان فیلم سینمایی «گلوگاه شیطان» با بیان اینکه فرهنگ دفاع مقدس مانند گنجینه ارزشمندی بوده که تمام نشدنی است، گفت: ما در حوزه سینمای دفاع مقدس کمکاری کردهایم؛ برای برون رفت از این وضعیت باید رویکردی مناسب در ایجاد فرهنگ و تفکر جدید در حوزه سیاستگذاری تولیدات دفاع مقدس اتخاذ شود.
کارگردان فیلم سینمایی «آن مرد آمد» تصریح کرد: سینمای دفاع مقدس یک سینمای الگو و سینمای تاریخساز بوده که تاثیرگذار برای آیندگان است و برای سینمای دفاع مقدس یک اصولی طراحی شود و تولید اثر در سینمای دفاع مقدس برای جذب مخاطب نیست، بلکه برای ثبت در تاریخ و تاثیرگذاری برای نسلهای است.
این کارگردان و فیلم نامه نویس با اشاره به اینکه به اسطوره و قهرمان در سینمای ایران توجهی نمی شود، گفت: سینمای دفاع مقدس مظلوم است؛ باید از فیلمسازان جوان ارزشی حمایت شود زیرا به فیلمهایی با مضامین انقلابی، دینی و دفاع مقدسی محتاج هستیم و کمبود آن در سینمای کشور احساس میشود.
گفتگو از : معصومه شمسینی غیاثوند