طرز تهیه فطیر محلى خلخال یا نزیک یک فطیر خوشمزه با عطر و طعم نانهای قدیمی و سنتی به روش فطیر پزی ها!

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۰۷-۰۸-۱۴۰۳

طرز تهیه فطیر محلى خلخال یا نزیک یک فطیر خوشمزه با عطر و طعم نانهای قدیمی و سنتی به روش فطیر پزی ها!

آموزش نان روغنی خلخال به همراه نکات و جزئیات رو قراره در این مقاله ببینید.

طرز تهیه فطیر محلى

مواد لازم : مواد مغزی: روغن مایع : ۸۰ گرم. آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم. زرد چوبه یک قاشق چایخوری. زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری. شکر ۸۰ تا ۱۰۰ گرم. مواد خمیر: آب معمولی : ۱۷۰ گرم. شیر ۱۵۰ گرم. روغن مایع : ۱۵۰ گرم. شکر ۱۵۰ گرم. بیکینگ پودر ۴ گرم یا یک قاشق چایخوری. مخمر ۶ گرم یا یک قاشق چایخوری. نمک یک قاشق چایخوری. زرد چوبه : یک قاشق غذاخوری. ارد سفید قنادی ۷۵۰ گرم. پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کنید.

منبع: Elichef




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

بخور و نخورهای اضطراب [اینفوگرافیک]