طرز تهیه فطیر محلى خلخال یا نزیک یک فطیر خوشمزه با عطر و طعم نانهای قدیمی و سنتی به روش فطیر پزی ها!

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۰۷-۰۸-۱۴۰۳

طرز تهیه فطیر محلى خلخال یا نزیک یک فطیر خوشمزه با عطر و طعم نانهای قدیمی و سنتی به روش فطیر پزی ها!

آموزش نان روغنی خلخال به همراه نکات و جزئیات رو قراره در این مقاله ببینید.

طرز تهیه فطیر محلى

مواد لازم : مواد مغزی: روغن مایع : ۸۰ گرم. آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم. زرد چوبه یک قاشق چایخوری. زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری. شکر ۸۰ تا ۱۰۰ گرم. مواد خمیر: آب معمولی : ۱۷۰ گرم. شیر ۱۵۰ گرم. روغن مایع : ۱۵۰ گرم. شکر ۱۵۰ گرم. بیکینگ پودر ۴ گرم یا یک قاشق چایخوری. مخمر ۶ گرم یا یک قاشق چایخوری. نمک یک قاشق چایخوری. زرد چوبه : یک قاشق غذاخوری. ارد سفید قنادی ۷۵۰ گرم. پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک و با کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کنید.

منبع: Elichef




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
دیکته شب کلاس اول دبستان