طرز تهیه بنت الصحن یمنی به روشی آسان و سریع برای افراد مبتدی و حرفه ای!

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۰۸-۰۸-۱۴۰۳

طرز تهیه بنت الصحن یمنی به روشی آسان و سریع برای افراد مبتدی و حرفه ای!

بنت الصحن یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب یمنی است که معمولاً برای صبحانه یا میان‌وعده سرو می‌شود. در ادامه، طرز تهیه بنت الصحن به روشی آسان و سریع برای افراد مبتدی و حرفه‌ای آورده شده است.

بنت الصحن یمنی

مواد تشکیل دهنده:
یک و نیم فنجان آب گرم ۳۷۵ میلی لیتر
یک چهارم قاشق خمیر مایه فوری ۲ گرم
یک چهارم قاشق بیکینگ پودر ۲ گرم
نمک یک قاشق غذاخوری ۱۵ گرم
شکر یک قاشق غذاخوری ۱۵ گرم
شیرخشک یک قاشق غذاخوری ۱۵ گرم
یک تخم مرغ کامل و یک سفیده تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری روغن نباتی ۳۰ میلی لیتر
دو قاشق غذاخوری قیمه قمریه ۳۰ میلی لیتر
آرد سفید ۴ پیمانه ۶۰۰ گرم
یک فنجان آرد قهوه ای (گندم کامل) ۱۵۰ گرم
اگر متوجه شدید که خمیر مشابه خمیر نان است، یک چهارم فنجان دیگر آب اضافه کنید.
برای پخش خمیر
یک فنجان آرد سفید
دو قاشق غذاخوری نشاسته

برای چرب کردن لایه ها
نصف فنجان روغن نباتی را استفاده کنید

برای چرب کردن سطح کف بشقاب
زرده تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری شیر مایع
یک چهارم قاشق چایخوری نسکافه
یک چهارم قاشق چایخوری سرکه و خوب مخلوط کنید

بعد از چرب کردن با مخلوط زرده تخم مرغ روی سطح کف بشقاب دانه های سیاه دانه بپاشید.




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


تزیین سالاد کاهو فرانسوی با خلاقیت شیک برای مهمانی ها