مالیات کشاورزها دغدغه اصلی در سرشماری کشاورزی است


مالیات کشاورزها دغدغه اصلی در سرشماری کشاورزی است

رئیس گروه آمارهای منابع طبیعی و شیلات گفت: به همه فعالان بخش کشاورزی اطمینان می‌دهیم که همه اطلاعات و داده‌ها با رعایت اصل محرمانگی در اختیار مرکز آمار خواهد بود و نهایتا در قالب یک سری نشریات و بدون ذکر مشخصات فردی اشخاص مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گزارش تجارت نیوز،

ژیلا کمایی، رئیس گروه آمارهای منابع طبیعی و شیلات، با اشاره به در پیش بودن اجرای سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان ۱۴۰۳ گفت: همکاری هموطنان کشاورز و دامدار در سراسر کشور در تهیه و به روز رسانی آمار بخش کشاورزی به دلیل ارتباط مستقیم با تامین غذای جامعه اهمیت بسیاری دارد و به همین میزان در عرصه‌های مختلف این بخش تاثیرگذار است.

وی با تاکید بر الزام سازمان آمار به اصل قانونی محرمانگی، تصریح کرد: در سال‌های اخیر عواملی مانند یارانه‌های نقدی و یا مالیات در برخی موارد دغدغه‌هایی برای برخی از هموطنان کشاورز و دامدار درباره ارائه اطلاعات از دارایی‌هایی مانند سطح زمین زیر کشت، یا تعداد درختان میوه و دام‌ها تولید کرده که اگر چه بسیار محدود و معدود بوده، اما لازم است که به همین تعداد از هموطنانمان نیز اطمینان دهیم که جزئیات اطلاعات جمع آوری شده بر اساس قانون در اختیار مرکز آمار خواهد بود و سازمان‌هایی مانند هدفمندی یارانه‌ها یا امور مالیاتی ارائه نمی‌شود.

کمایی افزود: به همه فعالان بخش کشاورزی اطمینان می‌دهیم که همه اطلاعات و داده‌ها با رعایت اصل محرمانگی در اختیار مرکز آمار خواهد بود و نهایتا در قالب یک سری نشریات و بدون ذکر مشخصات فردی اشخاص مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، همه می‌دانیم که اغلب تولیدات کشاورزی در روستاها و در اراضی کوچک است که بر اساس قانون اساسا مالیاتی بر آنها تعلق نمی‌گیرد، بنابراین از هموطنان کشاورز می‌خواهیم که نگرانی در این زمینه‌ها نداشته باشند.

کمایی با اشاره به اینکه سرشماری کشاورزی از سال ۱۳۵۲ و هر ۱۰ سال یک بار به طور مرتب در کشور انجام شده است، گفت: امسال ششمین سرشماری عمومی کشاورزی در سراسر کشور با فعالیت حدود ۱۵ هزار نفر به‌صورت مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سرشماری کشاورزی اطلاعات بخش‌های زراعت، کشت، باغداری، دام و آبزیان جمع آوری خواهد شد، افزود: در این دوره سرشماری اطلاعات آمری از حدود ۸۰۰ قلم به ۲۷۰ قلم کاهش داده شده تا کار دقیق‌تر و جامع‌تر صورت پذیرد.

رئیس گروه آمارهای منابع طبیعی و شیلات با بیان اینکه در دست بودن آمار و ارقام صحیح باعث می‌شود که هرگونه سیاستگذاری و تصمیم گیری کم نقص‌تر و مفیدتر باشد، اظهار کرد: از کشاورزان می‌خواهیم که در طرح سرشماری کشاورزی که از شنبه ۱۲ آبان به مدت ۴۵ روز انجام می‌شود مشارکت جدی داشته باشند.

منبع : ایسنا
به اشتراک گذاری

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس