5 پژوهشگر جهاددانشگاهی در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان


5 پژوهشگر جهاددانشگاهی در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان

براساس گزارش پایگاه شاخص‌های اساسی علمی (ESI: Essential Science Indicators) از داده‌های استناد‌های نشریات معتبر در وب آو ساینس (WoS: Web of Science) ۵ پژوهشگر جهاددانشگاهی در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.به گزارش خبرگزاری...

براساس گزارش پایگاه شاخص‌های اساسی علمی (ESI: Essential Science Indicators) از داده‌های استناد‌های نشریات معتبر در وب آو ساینس (WoS: Web of Science) ۵ پژوهشگر جهاددانشگاهی در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری سینا، براساس گزارش پایگاه شاخص‌های اساسی علمی (ESI: Essential Science Indicators) از داده‌های استناد‌های نشریات معتبر در وب آو ساینس (WoS: Web of Science) 5 پژوهشگر جهاددانشگاهی در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.

بر این اساس در بازه زمانی ۱۰ سال گذشته، دکتر علی سعداله عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برای پنجمین سال پیاپی در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان مربوط به سال ۲۰۲۳ میلادی قرار گرفته است.

همچنین در این فهرست دکتر حسین بهاروند و دکتر محمود مقومی به عنوان اعضای هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، دکتر رویا میرزایی از پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی و دکتر فائزه شکری از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی قرار دارند.

گفتنی است، دکتر علی سعداله، تا کنون موفق به انتشار بیش از ۹۰ مقاله بین‌المللی و چندین کتاب شده است و علاوه بر قرار گرفتن در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در طی سال سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳، براساس داده‌های تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد با استناد به شاخص عملکرد مستخرج از پایگاه اسکوپوس نیز در میان پژوهشگران ایرانی پراستناد دو درصد برتر دنیا در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ نیز قرار دارد.

در گزارش اخیر، ۱۰۵۶ پژوهشگر ایرانی در ۲۲ حوزه موضوعی مختلف در این فهرست قرار دارند (در گزارش سال قبل ۹۳۸ پژوهشگر ایرانی حضور دارند) که بیشترین پژوهشگران به ترتیب برای دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۹۸ پژوهشگر، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ۵۶ پژوهشگر و دانشگاه تهران با ۵۳ پژوهشگر گزارش شده است. از نظر موضوعی نیز بیشترین سهم به حوزه پزشکی بالینی با سهم ۲۳. ۵۴ درصد، بین رشته‌ای ۲۱. ۷۸ و سپس مهندسی با ۱۷. ۰۵ درصد از سهم کل کشور اختصاص دارد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی

کپی لینک لینک کپی شد


کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست