محدودیت های تازه برای دیدن پمپئی
مقامات ایتالیا برای مقابله با هجوم بیش از حد گردشگران، شمار بازدیدکنندگان از شهر باستانی «پمپئی» را محدود می کنند.
مقامات ایتالیا برای مقابله با هجوم بیش از حد گردشگران، شمار بازدیدکنندگان از شهر باستانی «پمپئی» را محدود می کنند.
به گزارش «دنیای سفر»، مقامات ایتالیا اعلام کردند که پمپئی در تلاش برای مقابله با حضور بیش از حد گردشگران و حفاظت از «پمپئی»، که در فهرست میراث جهانی قرار دارد، تعداد بازدیدکنندگان از این مکان را به ۲۰ هزار نفر در روز محدود می کند و از هفته آینده بلیت های جدید را معرفی می کند.
«گاردین» نوشت، تابستان امسال، در آماری بی سابقه ۴ میلیون نفر از ویرانه های این شهر باستانی رومی که پس از فوران آتشفشان وزوو در سال ۷۹ میلادی زیر خاکستر و سنگ مدفون شد، بازدید کردند.
باستان شناسان از زمانی که کاوش در «پمپئی» از چند صد سال گذشته در این شهر آغاز شده است، اطلاعات زیادی درباره مردم این شهر رومی کسب کرده اند. از جمله این اطلاعات می توان اشاره کرد که ساکنان «پمپئی» نسبتا ثروتمند بودند. بر اساس بقایایی که در جریان کاوش های پیشین کشف شده است می توان نتیجه گرفت که مردم این شهر برای هنر و معماری اهمیت قائل بودند.
مدیر پارک باستان شناسی «پمپئی» اعلام کرد، اکنون شمار روزانه بازدیدکنندگان از این مکان به ۱۵,۰۰۰ تا ۲۰,۰۰۰ نفر رسیده است و با محدودیتی که اعمال خواهد شد از بالا رفتن این آمار جلوگیری خواهد شد.
بلیت ها از ۱۵ نوامبر شخصی سازی می شوند و اسامی کامل بازدیدکنندگان را شامل می شود و حداکثر به ۲۰ هزار نفر هر روز ارائه خواهد شد که در تابستان بازه های زمانی مشخصی نیز برای آن ها در نظر گرفته می شود.
مدیران این پارک باستان شناسی با ارائه اتوبوس رایگان در راستای «پروژه پمپئی بزرگ»، سعی دارند گردشگران را تشویق کنند تا از دیگر مکان های باستانی مرتبط با پمپئی، از جمله «اوپلونتیس» (Oplontis)، «Stabiae» و «بوسکورئاله»(Boscoreale) بازدید کنند.
از ماه آوریل، ونیز به شکل آزمایشی با هدف منصرف کردن مسافران یک روزه به نخستین شهر توریستی بزرگ جهان شد که برای ورود به شهر از مردم، هزینه دریافت کرد.
ویرانه های «پمپئی» در قرن شانزدهم میلادی کشف شد و نخستین کاوش ها در این مکان در سال ۱۷۴۸ میلادی آغاز شد. «پمپئی» دومین محوطه باستان شناسی پربازدید در جهان محسوب می شود.