مهاجرانی: معاون حقوقی رئیس جمهور غیرقانونی بودن انتصاب ظریف را پیگیری می کند


مهاجرانی: معاون حقوقی رئیس جمهور غیرقانونی بودن انتصاب ظریف را پیگیری می کند

سخنگوی دولت در رابطه با غیرقانونی اعلام کردن حضور ظریف در دولت اعلام کرد: این موضوعات از طریق معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور در حال پیگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران ضمن تشریح مصوبات جلسه امروز دولت اظهار کرد: طبق روال معمول هر کدام از اعضای کابینه وقتی گرفته و موضوع را صحبت می‌کنند و موضوع پررنگ مطرح شده وقتی است که رئیس جمهور برای آموزش و پرورش اختصاص می‌دهد و موضوعی است که باید برای آن توجه ویژه صورت بگیرد.

وی افزود: رئیس جمهور کار ویژه هم برای حوزه محتوایی و فضای آموزشی انجام می‌دهد. همچنین در مورد نمایندگان مجلس از مسئله رفاه مردم مسائلی مطرح شد.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه منوچهر حبیبی به عنوان استاندار کرمانشاه انتخاب شد گفت: تا امروز ۲۹ استاندار منصوب شده‌اند و دو نفر از استانداران در مسیر اداری انتصاب هستند.

مهاجرانی با بیان مصوبات امروز دولت ادامه داد: برگزاری تور نمایشگاهی در شهر سین‌کیانگ چین در راستای وظایف وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی به تصویب دولت رسید. مطابق قانون هر شیء تاریخی که قرار باشد از کشور خارج شود نیازمند مصوبه هیئت دولت است. برای مدت این تور گردشگری ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه طرح ویژه بهسازی مسکن در روستاهای زیر ۲۵ هزار نفر مورد تصویب قرار گرفت افزود: همچنین زیرساخت یکپارچه ابری دولت هوشمند با اصلاحات جزئی مورد تصویب دولت قرار گرفت. تکالیف قانونی که هر کدام از دستگاه‌های اجرایی برای برنامه هفتم در دستور کار داشتند نیز به طور مشخص در دولت پیگیری می‌شود.

سخنگوی دولت در مورد طرح ثبت طرح‌های صنعتی با عضویت در ژنو توضیح داد وزیر دادگستری به سه نوع حق اختراع و حق ثبت تجاری و حق طرح صنعتی در جلسه اشاره کرد و در طرح سوم نیز عضو شده‌ایم. این به وضعیت مخترعان صنعتی کمک می‌کند.

مهاجرانی در مورد پروتکل بین جمهوری اسلامی ایران و دولت کویت نیز پرداخت و گفت این مجوز نیز صادر شد.

سخنگوی دولت در پاسخ به خبرنگار مهر در رابطه با غیرقانونی اعلام کردن حضور ظریف در دولت اعلام کرد: این موضوعات از طریق معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور در حال پیگیری است و طبیعتاً آنچه که خروجی حاصل شود به سمع و نظر مردم ایران خواهد رسید.

مهاجرانی در رابطه با مشکل کامیونداران که ترانزیت سوخت انجام می‌دهد، بیان کرد: موضوع بین وزارتخانه‌ای است و به طور مشخص این موضوع را پیگیری خواهیم کرد. از طریق وزارتخانه‌های راه و شهرسازی همچنین صنعت معدن و تجارت به علاوه وزارت نفت مسئله قابلیت رسیدگی دارد.

وی در رابطه با مسموم شدن دانش آموزان دختر توسط گاز ناشناخته در یک سال گذشته و خبرنگاری که گزارشی در رابطه با این پرونده را جویا شد، اظهار کرد: این موضوع به وزارت دادگستری و وزارت آموزش و پرورش مربوط است. گزارش‌هایی که از دولت قبل آمده بود در حال پیگیری است و آخرین گزارش‌ها را به مردم و رسانه‌ها اطلاع رسانی خواهم کرد.

سخنگوی دولت در رابطه با قانون عفاف و حجاب که قرار است ۱۶ آذر ابلاغ شود نیز گفت: موضوعاتی مانند عفاف و حجاب جزو موضوعاتی است که از جنس فرهنگی و اجتماعی و هنجاری است و با وفاقی که بین دولت و مجلس وجود دارد هر تصمیمی که گرفته شود تصمیم به نفع کشور و مردم خواهد بود.

مهاجرانی در رابطه با مسائل کشور افغانستان با کشورمان و انتخاب نماینده ویژه با مسائل این کشور اظهار کرد: این کشور سالیان سال مورد آزار و اذیت قرار گرفته است، آنها سال‌هاست قربانی قدرت‌های جهانی شده‌اند و ما با این کشور افغانستان در چند دسته مسئله داریم. مسئله مراودات ایران و افغانستان و همینطور اتباع غیرقانونی و یا مسائل تجاری و صنعتی فی مابین مسائل دو کشور است. در رابطه انتصاب نماینده در این کشور اطلاعات تکمیلی را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی در رابطه با کم شدن سفرهای استانی رئیس جمهور و اشاره به اهمیت ارتباط چهره به چهره رئیس جمهور با مردم که توسط رهبر انقلاب مطرح شده است، عنوان کرد: این نکته بسیار مهمی است و به درک مردم که در اقلیم‌های مختلف زندگی می‌کنند کمک می‌کند، برنامه باید با وجود برنامه مشخص با حداقل کردن هزینه‌ها باشد. تعداد زیادی همراه رئیس جمهور به سفر می‌روند و این هزینه‌های زیادی را ایجاد می‌کند.

سخنگوی دولت به دستاوردهای خوب از سفر به سیستان و بلوچستان اشاره کرد و ادامه داد: مهمترین دستاورد این سفر وفاقی است که در این منطقه ایجاد می‌شود.

مهاجرانی در رابطه با ملزومات مذاکرات ایران و کشورهای غربی بیان کرد: رهبری هم فرمودند اگر برای برداشتن تحریم‌ها حتی یک ساعت هم بتوان اقدام کرد نباید آن وقت را از دست داد. اما وقتی شاهد اعمال تهدیدها و فشارهای مختلف از طرف قدرت‌ها هستیم، که مشخصاً آنها از طرف یک کشور مورد تغذیه قرار می‌گیرند این نشان از بی‌اعتمادسازی فضا دارد. هر گفتگویی نیاز به احترام و اعتمادسازی دارد که باید آن را در رفتار نشان دهد. تا در نهایت این‌ها به وضعیت اقتصادی مردم کمک بکند و آنها منتفع شوند.

وی در پاسخ به پرسشی راجع به بازگشت ۶۰ دانشجو به دانشگاه‌ها و چگونگی بازگشت اساتید به دانشگاه‌ها گفت: طبق اعلام وزارت علوم تعدادی از اساتید که دارای مسئله‌ای بودند بازگشته‌اند و این فرایند در حال طی شدن است. همانطور که استاد دانشگاه شریف در رشته کامپیوتر به کار برگشت و تعداد دیگری از اساتید بازگشتند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نقاشی سردار سلیمانی | 100 نقاشی و رنگ آمیزی کودکانه حاج قاسم