بهترین موس بی سیم : (گیمینگ ، اداری ، برای طراحان و استفاده‌ معمولی)


بهترین موس بی سیم : (گیمینگ ، اداری ، برای طراحان و استفاده‌ معمولی)

اگر قصد خرید موس بی سیم دارید، این مطلب را از دست ندهید. در سال‌های اخیر استفاده از موس‌های بی‌سیم با اقبال کاربران مواجه شده اما بهترین موس بی سیم بازار کدام است؟ موس بی سیم خوب چه مشخصاتی دارد؟ برای خرید مناسب‌ترین موس بی‌سیم چقدر باید هزینه...

اگر قصد خرید موس بی سیم دارید، این مطلب را از دست ندهید. در سال‌های اخیر استفاده از موس‌های بی‌سیم با اقبال کاربران مواجه شده اما بهترین موس بی سیم بازار کدام است؟ موس بی سیم خوب چه مشخصاتی دارد؟ برای خرید مناسب‌ترین موس بی‌سیم چقدر باید هزینه کرد. این موارد سوالاتی هستند که در ادامه این مطلب تلاش می‌کنیم به آنها پاسخ دهیم. در ادامه با راهنمای خرید موس شهر سخت افزار همراه ما باشید.

فهرست مطالب این مقاله:

- بهترین موس‌های بی‌سیم بازار در یک نگاه
- معرفی برخی از بهترین موس‌های بی سیم در بازار
بهترین موس‌های بی‌ سیم اداری
بهترین موس‌های بی سیم گیمینگ
بهترین موس‌های بی سیم برای طراحان و گرافیست‌ها
بهترین موس‌های بی سیم برای استفاده‌ معمولی
- فاکتورهای کلیدی در انتخاب موس بی سیم

بهترین موس‌های بی‌سیم بازار در یک نگاه

پیش از پرداختن به بهترین موس‌های بی‌سیم موجود در بازار، آنها در قالب جدول زیر با هم مقایسه کرده تا بتوانید بهترین گزینه را متناسب با سلیقه و نیاز خود انتخاب کنید. همچنین با کلیک روی نام هر موس به بخش توضیحات آن هدایت خواهید شد.

نام موس دقت (DPI) تعداد کلید اتصال کاربرد قیمت (تومان)
A4TECH G3-200N 1200 3 بی‌سیم اداری 450 هزار
لاجیتک M170 1000 3 بی‌سیم اداری 500 هزار
شیائومی XMWXSB01YM Lite 1000 3 بی‌سیم اداری 580 هزار
لاجیتک M350 Pebble 1000 3 بی‌سیم اداری 1 میلیون و 200 هزار
لاجیتک MX Anywhere 3 4000 6 بی‌سیم/باسیم اداری 3 میلیون و 700 هزار
Gamdias HADES M1 10800 7 بی‌سیم/باسیم گیمینگ 1 میلیون و 350 هزار
Redragon Woki M994 26000 6 بی‌سیم/باسیم گیمینگ 2 میلیون و 450 هزار
MSI Clutch GM51 26000 6 بی‌سیم/باسیم گیمینگ 4 میلیون و 700 هزار
Asus ROG Gladius III 36000 8 بی‌سیم/باسیم گیمینگ 5 میلیون و 800 هزار
رپو MT750 3200 9 بی‌سیم/باسیم طراحی 2 میلیون و 500 هزار
مایکروسافت Surface Arc 1200 3 بی‌سیم طراحی 3 میلیون و 300 هزار
Corsair DARK Core RGB Pro 18000 8 بی‌سیم/باسیم طراحی 4 میلیون و 400 هزار
لاجیتک MX MASTER 3S 8000 7 بی‌سیم طراحی 7 میلیون و 500 هزار
شیائومی WXSMSBMW02 1300 6 بی‌سیم معمولی 550 هزار
A4TECH FB10C 3200 4 بی‌سیم معمولی 850 هزار
ایسوس WT425 1600 6 بی‌سیم معمولی 2 میلیون و 800 هزار

مقدمه

این روزها بیشتر کاربران به دنبال یک موس بی سیم خوب با قیمت معقول می‌گردند. از طرفی نیز سازندگان این دستگاه کوچک جذاب، روز به روز به قابلیت‌های آن می‌افزایند تا سبد محصولات خود را متناسب با نیاز کاربران تنوع بخشند.

در این میان اگر سری به بازار بزنید، با انبوهی از موس‌های بی سیم با کاربری و امکانات گوناگون مواجه خواهید شد که کار انتخاب یک موس متناسب با نیاز و سلیقه‌تان را بسیار سخت می‌کند. اما شاید ارزشش را داشته باشد که موس بی‌سیمی را با‌‌‌ توجه‌‌‌‌ به بودجه و نیاز خود تهیه کنید.

در همین رابطه بخوانید:

- ماوس (موس) کامپیوتر چیست؟

به همین خاطر در ادامه این نوشتار از شهر سخت افزار ابتدا به سراغ معرفی تعدادی از بهترین موس‌های بیسیم بازار در کاربردهای گوناگون پرداخته و در ادامه به نحوه انتخاب و فاکتورهای کلیدی در انتخاب موس بیسیم خواهیم پرداخت.

معرفی برخی از بهترین موس‌های بی سیم در بازار

در ادامه این مطلب بهترین موس بی سیم بازار در رده‌های قیمتی مختلف را به شما دوستان معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

بهترین موس‌های بی سیم اداری:

موس بی سیم A4TECH G3-200N

موس بی سیم A4TECH G3-200N

قیمت در حدود 450 هزار تومان

موس بی سیم A4TECH G3-200N در یک نگاه
مزایا معایب

- قابلیت کار با هر دو دست

- شارژدهی فوق العاده

- طراحی ارگونومیک و وزن پایین

- عدم تناسب اندازه برای افراد با دست کوچک

محصولات ای فورتک این روزها به عنوان یک برند میان‌رده در بازار حضور فعالی دارند. موس G3-200N نیز یکی از این محصولات است که می‌تواند انتخاب بسیاری از کاربران به عنوان یک موس بیسیم رده متوسط باشد. این موس با داشتن نرخ نمونه‌برداری 125 هرتز و DPI فوق‌العاده 1200 می‌تواند برای بسیاری از کاربران مناسب باشد.

نکته بسیار جالب دیگر در مورد این موس، وزن بسیار پایین آن است که توسط هر دو گروه کاربران چپ‌دست و راست‌دست قابل استفاده خواهد بود. این موس از باتری قلمی بهره برده و شارژدهی فوق‌العاده‌ای دارد. همچنین باید به دانگل USB این موس و برد 15 متری آن نیز اشاره کرد.

همچنین برای موس G3-200N می‌توان از نرم‌افزار اختصاصی برای تنظیم ژست‌های حرکتی استفاده کرد. این ماوس در دو مدل با سوئیچ‌های صدادار و بی‌صدا تولید می‌شود. در نهایت باید گفت که این موس یکی از بهترین موس های بیسیم ارزان قیمت موجود در بازار است که می‌توانید بخرید و شاید اولین موس لیست ما باشد.

موس بی سیم لاجیتک M170

موس بی سیم لاجیتک M170

قیمت در حدود 500 هزار تومان

موس لاجیتک M170 در یک نگاه
مزایا معایب

- طراحی ارگونومیک برای کنترل با کف دست (Palm Grip)

- زمان تاخیر پایین و دقت و طول عمر بالا

- اسکرول پله‌ای

یکی دیگر از موس های بی سیم ارزان عرضه شده، لاجیتک M170 است. این موس همانطور که از نامش مشخص است، علاوه بر ساختار ارگونومیک، جنس بدنه موس نیز از نوعی است که موجب تاثیر کمتر تعریق پوست دست بر عملکرد موس می‌شود.

این موس دارای سه کلید در قسمت روی ماوس و یک کلید خاموش/روشن‌کردن در قسمت پشتی بوده و به دقت 1000 DPI مجهز شده و دانگل USB آن تا 10 متر را به خوبی پوشش می‌دهد. این ماوس پرطرفدار از یک عدد باتری قلمی بهره برده که در استفاده مناسب تا ۱۲ ماه دوام می‌آورد. البته ممکن است اسکرول پله‌ای این ماوس در کار درازمدت باعث خستگی انگشتان شود.

موس بی‌سیم شیائومی XMWXSB01YM Lite

موس بی‌سیم شیائومی XMWXSB01YM Lite

قیمت در حدود 580 هزار تومان

موس شیائومی XMWXSB01YM Lite در یک نگاه
مزایا معایب
- شارژدهی مناسب

- طراحی و جنس بدنه مناسب

- حساسیت DPI پایین
یکی از جذاب‌ترین موس‌های این مطلب راهنمای خرید بهترین موس های بی سیم یک محصول از برند نام‌آشنای شیائومی است. موس XMWXSB01YM Lite با وجود قیمت پایین، امکاناتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که اغلب موس‌های بیسیم رده بالا دارند.

این موس از پلاستیک ABS و PC ساخته شده تا با وزن ۶۰ گرم و ارگونومی مناسب در برابر فشار و ضربه نیز مقاوم باشد. در کنار آن می‌توان به قابلیت DPI بالا تا 1000 و طراحی ارگونومیک و جذاب اشاره کنیم.

در نهایت باید گفت اگر به دنبال یک موس بی سیم ارزان هستید که در کنار یک طراحی زیبا و مناسب برای کارهای عادی نیز مناسب باشد و برخی از قابلیت‌های جذاب برای بازی در سطحی بالاتر از موس‌های عادی را به شما بدهد، XMWXSB01YM Lite می‌تواند یک انتخاب بسیار خوب باشد.

موس بی سیم لاجیتک مدل M350 Pebble

موس بی سیم لاجیتک مدل M350 Pebble

قیمت در حدود 1 میلیون و 200 هزار تومان

موس لاجیتک M350 Pebble در یک نگاه
مزایا معایب

- حساسیت مناسب

- جنس بدنه باکیفیت

- طراحی ارگونومیک و جذاب

- برای دست‌های بزرگ قابل استفاده نیست

اگر به دنبال مناسب‌ترین و بهترین ماوس بی سیم ارزان معمولی (غیر گیمینگ) را دارید، می‌توانید به خرید ماوس بی سیم لاجیتک مدل M350 Pebble فکر کنید. موس M350 Pebble به دنبال ترکیبی از عملکرد، راحتی و مقرون به صرفه است.

سنسور با دقت 1000 دی پی آی و دکمه های قابل تنظیم آن را برای استفاده معمولی مناسب می‌کند. در حالی که این موس فاقد برخی از ویژگی های پیشرفته مانند نورپردازی RGB است، اما عملکرد و دوام قابل اعتمادی دارد.

اگر دست کوچکی دارید در استفاده از موس M350 Pebble احساس خوش‌ساخت بودن آن را به خوبی درک خواهید کرد. متأسفانه این موس تا حدودی سنگین است اما به طور کلی M350 Pebble یک سرمایه گذاری خوب برای کاربرانی با استفاده معمولی است.

موس بی‌سیم لاجیتک MX Anywhere 3

موس بی‌سیم لاجیتک MX Anywhere 3

قیمت در حدود 3 میلیون و 700 هزار تومان

موس MX Anywhere 3 در یک نگاه
مزایا معایب

- قابل استفاده روی هر سطحی

- وزن سبک خود موس

- شارژدهی و حساسیت بالا موس

- نرم‌افزار عالی با قابلیت‌های شخصی‌سازی فراوان

- قیمت بالا

- دکمه‌های جانبی می‌توانستند بهتر باشند

- نیاز به تمیزکاری مکرر

موس لاجیتک MX Anywhere 3 با تأخیر کلیک پایین، تنظیمات عالی DPI می‌تواند عملکرد مناسبی را در کاربری‌های مناسب از خود به نمایش بگذارد. این موس از کیفیت ساخت بالایی برخوردار بوده و برای استفاده‌ از آن به موس‌پد نیازی نیست و روی هرسطحی می‌توان با موس لاجیتک کار کرد.

شارژدهی باتری موس لاجیتک به ۷۰ روز می‌رسد و با یک دقیقه شارژ می‌توان تا سه ساعت با آن کار کرد. حساسیت موس لاجیتک بین ۲۰۰ و ۴۰۰۰ dpi متغیر بوده و از طریق نرم‌افزار مخصوص لاجیتک می‌توان آن را تنظیم کرد.

با این حال کاربرانی که دست‌های کوچک دارند، از MX Anywhere 3 رضایت بیشتری خواهند داشت. ۶ کلید قابل‌برنامه‌ریزی و اسکرول پله‌ای و نرم و سازگاری با ویندوز ۱۰ و جدیدتر مک OS و iOS، اندروید، iPad OS، لینوکس و کروم OS از دیگر ویژگی‌های ماوس بی‌سیم لاجیتک است.

البته با هزینه کمتر می‌توانید مدل پایین‌تر این ماوس، لاجیتک MX Anywhere 2S، را هم خریداری کنید که امکان برنامه‌ریزی ورودی‌های اضافی را هم دارد. در انتها باید گفت برای کاربرانی که محصولی خاص با ویژگی‌های سطح بالای گیمینگ می‌خواهند بدون شک MX Anywhere 3 می‌تواند یک انتخاب دلپسند باشند.

بهترین موس‌های بی سیم مناسب گیمینگ

موس گیمدیاس HADES M1

موس گیمینگ گیمدیاس HADES M1

قیمت در حدود 1 میلیون و 350 هزار تومان با گارانتی سایبر

موس HADES M1 در یک نگاه
مزایا معایب

- قیمت بسیار مناسب

- دقت بالای سنسور

- اتصال بی‌سیم سریع و راه‌اندازی آسان با آداپتور 2.4 گیگاهرتز یا بلوتوث

- وزنه‌های اضافی برای سنگین‌تر شدن موس

- چیدمان غیرمعمول دکمه‌ها

- راحت نبودن دکمه کلیک اسکرول

موس گیمینگ گیمدیاس HADES M1 را می‌توان یک موس مناسب گیم در بازه یک میلیون تومان برای بازی‌های ویدیویی به حساب آورد. این موس قابلیت کار در هر دو حالت سیمی و بی‌سیم را داشته و در حالت بی‌سیم با دانگل تاخیر کلیک بسیار پایینی دارد.

همچنین ابعاد و وزن این موس نیز بسیار مناسب بوده و گیمرها می‌توانند از 4 وزنه 5 گرمی برای سنگین‌تر کردن این موس بهره ببرند. عملکرد این موس به لطف سنسوری با دقت 10800 دی پی آی در بازی‌ها بسیار چشمگیر است.

این موس با کارایی فوق‌العاده و چند دکمه اضافی، امکان اجرای دستورات بیشتر و دسترسی سریع‌تر را برای گیمر فراهم می‌کند. علاوه بر این باید به طول عمر 10 میلیون کلیک کلیدهای این موس و نورپردازی جالب آن اشاره کرد که با قیمت بسیار مناسب و گارانتی معتبر در اختیار گیمرها قرار گرفته است.

موس ردراگون WOKI M994 WBR

موس گیمینگ ردراگون WOKI M994 WBR

قیمت در حدود 2 میلیون و 450 هزار تومان با گارانتی تخت جمشید

موس WOKI M994 WBR در یک نگاه
مزایا معایب

- کیفیت ساخت عالی

- عملکرد فوق‌العاده و قابل تنظیم

- اتصال بی‌سیم سریع و راه‌اندازی آسان با آداپتور 2.4 گیگاهرتز و بلوتوث

- فرم ارگونومیک ایده‌آل برای دست‌های بزرگ

- ابعاد نسبتاً بزرگ

WOKI M994 WBR را می‌توان بهترین موس مناسب گیم در بازه زیر 3 میلیون تومان برای بازی‌های ویدیویی به ویژه عناوین شوتر به حساب آورد. این موس که قابلیت کار در هر دو حالت سیمی و بی‌سیم را داشته و در حالت بی‌سیم با دانگل تاخیر کلیک بسیار پایینی دارد.

عملکرد RGB این موس در بازی‌ها می‌تواند بسیار جالب باشد. این موس با کارایی فوق‌العاده و چند دکمه اضافی، امکان اجرای دستورات بیشتر و دسترسی سریع‌تر به مهارت‌ها را برای گیمر فراهم می‌کند.

در کنار آن می‌توان به سنسور با دقت 26000 DPI و 6 کلید قابل برنامه‌ریزی نیز اشاره کرد در نهایت باید گفت که اگر گیمرید و به دنبال یک موس با کارایی بالا می‌گردید، ردراگون WOKI M994 WBR می‌تواند به خصوص برای کاربرانی با دست‌های بزرگ و علاقه‌مند به بازی‌های شوتر انتخاب مناسبی باشد.

موس MSI Clutch GM51

موس MSI Clutch GM51

قیمت در حدود 4 میلیون و 700 هزار تومان

موس گیمینگ MSI Clutch GM51 در یک نگاه
مزایا معایب

- کیفیت ساخت عالی و طراحی ارگونومیک و کاربرپسند

- امکان شخصی‌سازی آسان دکمه‌ها و تنظیمات

- طراحی راحت برای استفاده توسط هر دو دست

- شارژ راحت و زیبا با قابلیت تقویت سیگنال ارتباط

- تأخیر بسیار کم

- وزن نسبتاً سبک

- عدم تناسب ایده‌آل برای دست‌های بسیار بزرگ

- برخی از ماوس‌های رقیب امکانات بیشتری دارند

ماوس بیسیم گیمینگ MSI Clutch GM51 با داشتن طراحی جذاب و وجود قابلیت شارژ بی‌سیم سریع و حرفه‌ای، به قیمتش می‌ارزد و یک ماوس مخصوص بازی فوق‌العاده تطبیق‌پذیر است که از پس هر چالشی برمی‌آید.

عملکرد حسگر این موس بیسیم بی‌نظیر بوده و تأخیر کلیک آن به‌ طرز باورنکردنی پایین است. موس گیمینگ ریزر MSI Clutch GM51 از نظر دوام و کیفیت ساخت عالی بوده و طراحی جمع و جور آن برای گیمرها بسیار لذت‌بخش خواهد بود.

بیشتر کاربران با دست‌های بزرگ یا کوچک می‌توانند از این موس بهره لازم را ببرند. نکته جالب‌تر اینکه موس MSI با یک استند شارژ عرضه می‌شود. همچنین این ماوس نسبتاً سبک است و عملکرد حسگر آن عالی است. در خصوص بازی‌های MMO نیز ماوس MSI Clutch GM51همچنان برای گیمرها مناسب خواهد بود.

موس ایسوس Asus ROG Gladius III AimPoint

موس ایسوس Asus ROG Gladius III AimPoint

قیمت در حدود 5 میلیون و 800 هزار تومان

موس Asus ROG Gladius III AimPoint در یک نگاه
مزایا معایب

- وزن نسبتاً سبک

- تأخیر کلیک پایین

- کیفیت ساخت عالی

- قابلیت کار هم به صورت سیمی و هم بی‌سیم

- سنسور در استفاده اولیه نیاز به تنظیم ویژه دارد

- تعداد دکمه‌های جانبی کمتر

- قیمت بالا

موس گیمینگ ROG Gladius III Wireless AimPoint با سنسور اپتیکال با دقت 36000 DPI و کیفیت ساخت عالی به محصولی ممتاز برای گیمرها تبدیل شده است. علاوه بر این باید به مجموعه‌ای کامل از لوازم جانبی و امکان تعویض سوئیچ‌های موس توسط کاربر نیز اشاره کرد.

در مقابل قیمت بالای این موس و شهرت کمتر برند ASUS در برابر برندهای دیگر مانند Razer و Logitech می‌تواند از نکات منفی برای این موس باشد. گیمرهای سبک FPS از تأخیر کلیک پایین، وزن نسبتاً سبک، کیفیت ساخت عالی و اندازه مناسب این موس رضایت دارند.

وجود کابل Paracord انعطاف‌پذیر، روان حرکت کردن روی سطوح مختلف، قابلیت تنظیم دقیق CPI از جمله ویژگی‌های برتر این موس است و در مقابل امکان تعریف کلیدهای ماکرو در آن وجود ندارد.

در همین رابطه بخوانید:

- راهنمای خرید بهترین موس گیمینگ بازار ایران

برای گیمرهای سبک MMO نیز قابل برنامه‌ریزی اکثر دکمه‌ها، تأخیر کلیک پایین، قابلیت تنظیم دقیق CPI از نکات مثبت بوده و در عوض تعداد کلیدهای جانبی این موس به اندازه موس‌های اختصاصی MMO نیست

نکته جالب‌ دیگر اینکه شارژ Gladius III Wireless AimPoint از طریق درگاه USB Type-C در بالای موس و حین استفاده به عنوان موس سیمی انجام می‌شود. در انتها باید گفت که ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint یک موس گیمینگ با امکانات و عملکردی رده بالا بوده که علیرغم قیمت بالا، می‌تواند برای گیمرهای حرفه‌ای انتخابی جذاب باشد.

بهترین موس‌های بی سیم مناسب طراحی و گرافیست‌

موس بی سیم رپو MT750

موس بی سیم رپو MT750

قیمت در حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان

موس MT750 در یک نگاه
مزایا معایب

- خوش ساخت با قابلیت شارژ بی سیم

- حساسیت 3200 DPI

- اتصال به دو صورت بلوتوث و دانگل

- قیمت بالا نسبت به امکانات

اگر از جمله کاربرانی هستید که برند لوازم جانبی برایتان اهمیت بالایی دارد، موس رپو MT750 یک گزینه بسیار خوب برای شما خواهد بود. در واقع رپو MT750 یکی از با ارزش‌ترین موس‌های بی سیم بازار برای طراحی و گرافیک بوده که علی رغم اندازه و ابعاد نسبتاً بزرگ، جنس بدنه مناسبی از پلاستیک مات ABS داشته و می‌تواند مناسب طراحان و گرافیست‌ها باشد.

همچنین این موس از یک استراحتگاه برای انگشت شست بهره می‌برد تا کاربران در استفاده‌های طولانی احساس خستگی نکنند. علاوه بر این می‌توانید میزان DPI آن را بین 600 تا 3200 تغییر دهید. همچنین طبق اعلام شرکت سازنده تا 10 میلیون کلیک برای هر کلید این موس تضمین شده است.

همچنین امکان اتصال این وسیله به 2 صورت بلوتوث و دانگل وجود خواهد داشت. در نهایت این موس می‌توان گفت رپو MT750 یک ماوس مخصوص طراحی بسیار خوب بوده و نه تنها به عملکرد سطح بالا بلکه به راحتی کاربران نیز اهمیت داده است.

موس مایکروسافت مدل 2017 Surface Arc

موس مایکروسافت مدل 2017 Surface Arc

قیمت در حدود 3 میلیون و 300 هزار تومان

موس 2017 Surface Arc در یک نگاه
مزایا معایب

- طراحی ساده و مدرن و وزن پایین

- شارژدهی فوق‌العاده باتری

- عدم تناسب اندازه برای افراد با دست بزرگ

موس 2017 Surface Arc یکی از این محصولات است که می‌تواند انتخاب بسیاری از کاربران به عنوان یک موس بی سیم برای طراحی با ظاهری مدرن باشد. این محصول خاص از طریق نسخه 4.1 بلوتوث به سیستم متصل می شود و می‌تواند در محدوده 10 الی 15 متری برد مفید داشته باشد.

این موس با داشتن DPI مناسب 1200 می‌تواند برای بسیاری از طراحان و گرافیست‌ها مناسب باشد. موس Microsoft Surface Arc به دو باتری AAA برای تامین انرژی خود وابسته بوده و طبق ادعای مایکروسافت می تواند حدود 6 ماه شارژدهی داشته باشد.

این موس توسط هر دو گروه کاربران چپ‌دست و راست‌دست قابل استفاده خواهد بود. به دلیل طراحی Surface Arc شاهد جلوه خاص و متفاوتی هستیم که موجب گردش هوای بیشتر و تعریق کمتر پوست دست هنگام کار می‌شود که نتیجه آن راحتی بیشتر در استفاده طولانی مدت خواهد بود. در نهایت باید گفت که این موس یکی از بهترین موس های بیسیم بازار است.

موس کورسیر Corsair DARK Core RGB Pro

موس کورسیر Corsair DARK Core RGB Pro

قیمت در حدود 4 میلیون و 400 هزار تومان

موس Corsair DARK Core RGB Pro در یک نگاه
مزایا معایب

- تأخیر کلیک بسیار پایین

- قابلیت برنامه‌ریزی تمام دکمه‌ها برای اجرای کلیدهای ترکیبی

- قابلیت شارژ بی‌سیم Qi

- تناسب وزن موس می‌توانست بهتر باشد

- قیمت بالا

Corsair با عرضه موس Corsair Dark Core RGB Pro با قیمتی پایین‌تر توانسته نظر خریداران حرفه‌ای را جلب کند. موس دارک کور RGB پرو کورسیر علی‌رغم وزن نسبتا زیاد خود، دارای قابلیت‌های جالبی نظیر تأخیر کلیک بسیار پایین است.

علاوه بر این باید به دامنه‌ DPI گسترده و امکان کار با تمام اندازه‌های دست نیز اشاره کرد. Corsair Dark Core RGB Pro SE با ارائه ویژگی‌هایی مانند تأخیر کلیک بسیار پایین، نرخ بازگشتی 2000 هرتز، قابلیت برنامه‌ریزی کامل دکمه‌ها و قیمت مناسب، یک گزینه جذاب برای گیمرهایی است که به دنبال یک ماوس بی‌سیم با کارایی بالا هستند. با این حال، اگر به دنبال تعداد دکمه‌های زیاد، وزن کم یا عملکرد بهتر در حالت سیمی هستید، ممکن است گزینه‌های مناسب‌تری برای شما وجود داشته باشد.

موس بی سیم لاجیتک MX MASTER 3S

موس بی سیم لاجیتک MX MASTER 3S

قیمت در حدود 7 میلیون و 500 هزار تومان

موس MX MASTER 3S در یک نگاه
مزایا معایب

- عملکرد بی عیب و نقص در همه سناریوها

- حرکت روان با وجود وزن زیاد

- عملکرد اسکرول روان و بسیار راحت

- دکمه های اضافی مستعد خطاهای تصادفی هستند

- طراحی برای افراد با دست کوچک مناسب نیست

در این بخش مطلب راهنمای خرید موس های بی سیم شهر سخت‌افزار، با یکی از بهترین موس های مخصوص بازی حرفه‌ای موجود در بازار روبرو هستیم. MX MASTER 3S یک موس گیمینگ با عملکرد عالی برای طراحی محسوب می‌شود.

کیفیت ساخت بالا، ارگونومی مناسب، تاخیر کلیک بسیار پایین و قابلیت تنظیمات DPI گسترده از نقاط قوت این موس به شمار می‌روند. با این حال، ابعاد نسبتاً بزرگ آن ممکن است برای افرادی که دست‌های کوچکی دارند، مشکل‌ساز باشد. بسیاری از کاربران عملکرد بی‌نظیر، اسکرول نرم و احساس خوب در دست را از ویژگی‌های مثبت MX MASTER 3S عنوان کرده‌اند.

در همین رابطه بخوانید:

- راهنمای انتخاب حساسیت موس برای بازی های شوتر اول شخص (FPS)

در مقابل دکمه‌های اضافی و احتمال کلیک اشتباه روی آن‌ها و طراحی نامناسب برای همه سبک‌های دست‌گیری از دیگر نکات منفی این موس محسوب می‌شوند. اگر به دنبال یک موس بی سیم با عملکرد بالا و امکانات زیاد هستید، MX MASTER 3S می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

بهترین موس‌های بی‌سیم برای استفاده معمولی

موس بی سیم شیائومی WXSMSBMW02

موس بی سیم شیائومی WXSMSBMW02

قیمت در حدود 550 هزار تومان

موس بی سیم شیائومی WXSMSBMW02 در یک نگاه
مزایا معایب

- تعداد 6 کلید و قابلیت تنظیم

- طراحی سبک و ارگونومیک

- جنس پلاستیک بدنه می‌توانست بهتر باشد

یکی از بهترین مدل‌های موس، WXSMSBMW02 است. ماوس فول‌سایز شیائومی با طراحی ارگونومیک و کلیدهای بی‌صدا از اتصال بلوتوث و دانگل وایرلس پشتیبانی کرده و با توجه به بازه قیمتی خود می‌تواند یک گزینه بسیار جذاب با ارزش خرید بالا باشد.

علاوه بر این باید به کلید اختصاصی تغییر اتصال بین بلوتوث و باند 2.4 گیگاهرتز اشاره کرد. نکته جالب‌تر اینکه موس مورد اشاره قابلیت اتصال همزمان به دو دستگاه را دارد. عمر بسیار بالای کلیدها، امکان تنظیم دقت در محدوده‌ی ۸۰۰ تا ۱۳۰۰Dpi و امکان جابجایی سریع آن از دیگر مشخصات موس WXSMSBMW02 است.

در مقابل دکمه اسکرول این موس از لحاظ راحتی و دوام مناسب نیست. در کل با یک موس بی سیم ارزان و خوب روبرو هستیم که می‌تواند انتخاب شما به عنوان بهترین موس بی سیم زیر 1 میلیون تومان بازار ایران باشد.

موس ای فورتک مدل FB10C

موس ای فورتک مدل FB10C

قیمت در حدود 850 هزار تومان

موس A4Tech FB10C در یک نگاه
مزایا معایب

- کیفیت ساخت خوب

- تاخیر کلیک بسیار پایین

- کیفیت ساخت استثنایی

- سنسور اپتیکال دقیق و واکنش‌پذیر

- ابعاد بزرگ برای افراد با دست‌های کوچک

موس A4Tech FB10C با طراحی راحت و کیفیت ساخت عالی، انتخابی ایده‌آل برای کاربری معمولی به شمار می‌رود. دوام بالا و امکان برنامه‌ریزی دکمه‌های متعدد، باعث بهبود کارایی و سهولت در انجام امور اداری نیز می‌شود.

A4Tech FB10C با عملکرد فوق‌العاده سنسور و تاخیر کلیک بسیار پایین، یک انتخاب عالی برای کارهای روزمره به شمار می‌رود. محصول پرفروش برند ای فورتک از سنسوری با محدوده دقت ۱۶۰۰ تا ۳۲۰۰ دی پی آی بهره می‌برد.

این موس برای افرادی که از سبک چنگالی یا کف دست استفاده می‌کنند، بسیار راحت است. همچنین یک باتری قابل شارژ در داخل ماوس تعبیه شده که می‌توان آن را از طریق کابل USB Type-C شارژ کرد.

سنسور این موس فوق‌العاده است و راحتی استفاده از آن در جلسات بازی طولانی مدت مثال‌زدنی است. این موس می‌تواند جایگزینی مناسب برای کاربرانی باشد که به بدنه‌های فوق سنگین علاقه‌ای ندارند.

در نهایت باید بگوییم که موس A4Tech FB10C یک محصول جذاب و بسیار کاربردی است که کاربران سبک‌های مختلف را به هیچ عنوان ناراضی نگذاشته و می‌تواند انتخابی خوب برای همه افرادی باشد که به دنبال یک تجربه کامل و منعطف هستند.

موس ایسوس WT425

موس ایسوس WT425

قیمت در حدود 2 میلیون و 800 هزار تومان

موس ایسوس WT425 در یک نگاه
مزایا معایب

- تأخیر کلیک کم

- دقت بسیار بالا با قابلیت تنظیم

- به اندازه کافی دکمه ندارد

ایسوس WT425 یک ماوس سبک وزن با دو دکمه در سمت کلیک چپ آن است. در حال کلی باید گفت که موس ایسوس WT425 بسیار خوش ساخت و راحت بوده و اندازه کوچک آن برای گرفتن پنجه یا نوک انگشتان دست اغلب کاربران مناسب است.

3 کلید اصلی و یک کلید تنظیم DPI بر روی این موس تعبیه شده که ضربه پذیر مناسبی دارد. سنسور اپتیکال نیز در بازه 1000 الی 1600 دی پی ای قابل تنظیم بوده و تأخیر کلیک کمی دارد. تامین انرژی نیز از طریق یک باتری قلمی AA انجام می شود و می توان انتظار شارژ دهی مناسبی از آن داشت.

فاکتورهای کلیدی و راهنمای انتخاب موس

انتخاب یک موس مناسب می‌تواند اهمیت زیادی داشته باشد؛ چرا که کاربران بیشترین سر و کار را با این دستگاه ورود کوچک، اما پر استفاده دارند. بنابراین ماوسی که برای کامپیوترتان انتخاب می‌کنید، باید ترکیبی از دقت، سرعت و راحتی را برای شما فراهم کند.

به همین خاطر در ادامه به بررسی فاکتورهایی می‌پردازیم که هر کاربری باید قبل از خرید موس بی سیم در نظر بگیرد. البته در نظر داشته باشید که لزومی ندارد به سراغ گران‌ترین موس بازار بروید و باید در ابتدا نیازهای خود را مشخص کرده و سپس مناسب‌ترین و نزدیک‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

انتخاب موس بی سیم برای کاربردهای مختلف

در هنگام انتخاب موس بی سیم باید به کاربردهای آن نیز توجه کنید. معمولاً موس‌های بی‌سیم در دسته‌‌های زیر طبقه‌بندی می‌شوند:

کاربری اداری: برای کاربری اداری، به دنبال موس بی سیم با ارگونومی مناسب، دکمه‌های کم صدا و عمر باتری طولانی باشید.

گیمینگ: برای گیمینگ، به دنبال موس بی سیم با دقت بالا، نرخ به‌روزرسانی بالا و وزن کم باشید.

طراحی و گرافیک: برای طراحی گرافیک، به دنبال موس بی سیم با دقت بالا، دکمه‌های قابل برنامه‌ریزی و اسکرول روان باشید.

استفاده عمومی: برای استفاده عمومی، به دنبال موس بی سیم با قیمت مناسب، ارگونومی خوب و عمر باتری طولانی باشید.

میزان دقت و حساسیت یا همان DPI و Polling Rate

میزان دقت و حساسیت یا همان DPI و Polling Rate

Dots Per Inch یا همان DPI پارامتری است که میزان حساسیت موس را بیان می‌کند. یک موس بی سیم با دقت بالا می‌تواند برای گیمینگ و طراحی و گرافیست‌ها بسیار مفید باشد و به شما اجازه می‌دهد تا در گیم‌پلی بازی حرکات دقیق‌تری داشته باشید. اما آیا حساسیت بالای موس برای کاربری‌های دیگر نظیر اداری نیز مهم است؟

این روزها موس‌های با DPI های مختلف تا 35000 ساخته می‌شوند که هر کدام کاربرد خاص خودشان را دارند. البته برخی از سازندگان به جای DPI از CPI برای بیان حساسیت موس بی‌سیمشان استفاده می‌کنند که در کل تفاوت چندانی ندارد و تنها می‌تواند در بازی‌های FPS یا مرور صفحات وب مفید باشد.

در همین رابطه بخوانید:

- تفاوت DPI و CPI در ماوس ها؛ کدامیک نشانگر سرعت موس است؟

Polling Rate یا همان زمان نمونه‌برداری یا نرخ نمونه‌برداری نیز به تعداد دفعاتی اشاره دارد که موس وضعیت خود را به سیستم گزارش می‌دهد و بر حسب هرتز (Hz) محاسبه می‌شود و هر چه قدر این مقدار بالا باشد به معنای پاسخ‌دهی سریع‌تر موس و حرفه‌ای بودن آن است.

ارگونومی و راحتی

ارگونومی موس مهم‌ترین فاکتور در انتخاب و خرید موس گیمینگ بوده و اگر شما یک موس با امکانات پیشرفته تهیه کنید، اما نتوانید آن را در دست خود بگیرید، به مقصود خود نخواهید رسید. هر چه طراحی موس با دست شما مطابقت بیشتری داشته باشد، می‌تواند تجربه لذت‌بخش‌تری را برای شما فراهم کند.

بنابراین انتخاب موس بی سیم مناسب با ارگونومی خوب، برای داشتن تجربه راحت و لذت‌بخش و همچنین جلوگیری از خستگی و آسیب‌ به دست و مچ در طولانی مدت، بسیار مهم است. پس بهتر است پیش از خرید، حتماً موس را در دست گرفته و آن را تست کنید. همچنین داشتن پد مچ می‌تواند یک فاکتور مناسب در خرید موس بی‌سیم باشد.

به صورت خلاصه موس باید به طور طبیعی در دست شما جای گرفته و انگشتان شما به راحتی روی دکمه‌ها و اسکرول حرکت کنند. برای دست‌های کوچک تا متوسط می‌توانید به سراغ موس‌های کوچک تا متوسط ​​با ارتفاع کم و قوس ملایم بروید.

سبک‌های دست‌گیری موس (Mouse Grip)

اما اگر دست بزرگی دارید، بهتر است موس‌های بزرگتر با ارتفاع بیشتر و قوس عمیق‌تر را امتحان کنید. همچنین برخی موس‌ها طراحی نامتقارن دارند، پس بهتر است آنها را نیز تست کنید. شاید کار با آنها برای شما راحت‌تر باشد.

شاخص دیگر وزن موس است که بیشتر سلیقه‌ای بوده اما اگر گیمرید یا به مدت طولانی با موس کار می‌کنید، بهتر است به سراغ موس‌های سبکتر بروید تا دستتان خسته نشود. بیشتر موس‌های بی سیم از پلاستیک ساخته شده‌اند تا وزن‍شان کمتر شود اما استحکام آنها کمتر خواهد شد. در مقابل موس‌هایی با شاسی فلزی سنگین‌تر و مقاوم‌تر هستند.

سبک‌های دست‌گیری موس (Mouse Grip)

انتخاب موس بی سیم مناسب، چه برای کارهای روزمره و چه برای بازی‌های حرفه‌ای، از اهمیت بالایی برخوردار است. اما بهتر است پیش از خرید موس بیسیم با سبک‌های مختلف دست‌گیری در موس آشنا شویم.

حالت دست‌گیری با کف دست (Palm Grip): در این حالت کل کف دست کاربران به طور کامل روی موس قرار گرفته و انگشتان به طور طبیعی روی دکمه‌ها و اسکرول موس خم می‌شوند. اگر به دنبال حداکثر راحتی هستید به سراغ موس‌های سازگار مناسب با این سبک بروید.

حالت دست‌گیری پنجه‌ای (Claw Grip): در این مدل قسمت جلویی کف دست کاربران با موس تماس داشته و انگشتان به شکل پنجه خم می‌شوند. اگر به دنبال تعادل بین راحتی و چابکی هستید حالت پنجه‌ای را انتخاب کنید.

حالت دست‌گیری نوک انگشتی (Fingertip Grip): در این سبک، فقط نوک انگشتان با دکمه‌ها و اسکرول موس تماس دارند و مچ دست به طور کامل از سطح موس جدا است. اگر به دنبال حداکثر چابکی و واکنش‌پذیری هستید به سراغ این حالت بروید.

حالت دست‌گیری ترکیبی (Hybrid Grip): در این حالت ترکیبی از دو یا چند سبک قبلی استفاده می‌شود که برای انعطاف پذیری بیشتر مناسب است. به عنوان مثال، ممکن است از حالت کف دست برای کارهای روزمره و از حالت پنجه‌ای برای بازی استفاده کنید.

با درک صحیح سبک‌های دست‌گیری در موس و تناسب آن‌ها با نوع کاربری، می‌توانید موس مناسب را انتخاب کرده و از تجربه کاربری لذت‌بخش و بدون خستگی دست بهره‌مند شوید.

سبک‌های دست‌گیری موس (Mouse Grip)

نورپردازی و سفارشی‌سازی

نورپردازی RGB و امکانات سفارشی‌سازی، به بخش محبوب و جذابی از موس‌های بی سیم تبدیل شده‌اند. این ویژگی‌ها فراتر از زیبایی ظاهری، می‌توانند کاربردی هم باشند. بسیاری از موس‌های گیمینگ دارای LED‌های RGB هستند که می‌توان رنگ، الگو و شدت نور آنها را تنظیم کرد.

در برخی از موس‌های امروزی می‌توانید از نورپردازی برای نشان دادن عملکردهای مختلف موس، مانند DPI یا میزان شارژ باتری استفاده کنید. این روزها موس‌های با قابلیت ARGB یا نورپردازی قابل تنظیم یا آدرس‌دهی نیز در بازار موجودند که به شما کمک می‌کنند با استفاده از یک نرم‌افزار اختصاصی، نحوه تغییر رنگ و الگوهای LEDهای موس را به صورت مجزا یا همزمان با دیگر تجهیزات RGB خودتان تنظیم کنید.

بسیاری از موس‌های بیسیم دکمه‌های قابل برنامه‌ریزی دارند که می‌توانید آنها را با عملکردهای دلخواه خود تنظیم کنید. این کار می‌تواند به شما مزیت رقابتی در کار با سیستم بدهد و از انجام حرکات تکراری و خسته‌کننده جلوگیری کند. دکمه‌های اضافی و قابل برنامه‌ریزی به گیمرها اجازه می‌دهند تا دستورات مختلف را به سرعت اجرا کنند.

نحوه اتصال موس به سیستم

موس‌های گیمینگ هم سیمی و هم بی سیم وجود دارند که در بسیاری موارد می‌توانند عملکرد یکسانی برای افراد مختلف داشته باشند. موس‌های سیمی برای بازی‌های رقابتی که به زمان پاسخگویی کم نیاز دارند، بهتر هستند. موس‌های بی سیم برای آزادی حرکت بیشتر و جلوگیری از درهم‌پیچیدگی کابل مناسب هستند.

سازگاری با سیستم‌عامل‌ها و پلتفرم‌ها

مطمئن شوید که موس انتخابی شما با سیستم‌عامل و پلتفرم‌هایی که استفاده می‌کنید، سازگار است. برخی از موس‌ها ممکن است ویژگی‌های اختصاصی برای ویندوز یا مک داشته باشند که در سیستم‌عامل‌های دیگر قابل استفاده نیستند.

جمع‌بندی

خرید موس بی سیم یکی از کارهای واجب برای سیستم شما محسوب می‌شود. در واقع یک موس بی سیم در بسیاری از موارد می‌تواند امکانات، قابلیت‌ها، طول عمر و راحتی بیشتری در مقایسه با یک موس اداری یا غیرگیمینگ را در اختیار کاربران قرار دهد.

برای خرید موس بیسیم نیازی به هزینه بسیار زیاد نیست و می‌توان در هر رده و قیمتی، موسی باقیمت مناسب را پیدا کرد. در واقع بهتر است یک کاربر یا گیمر، ابتدا نیازهای خود را به خوبی شناسایی کرده و سپس نسبت به خرید موس بیسیم مناسب خود اقدام کند. در این مطلب ضمن ارائه نکاتی که باید در هنگام خرید موس بی‌سیم مورد توجه قرار گیرد، بهترین موس های گیمینگ بازار ایران را در رده‌های قیمتی مختلف به شما دوستان معرفی کردیم.

پاسخ به سوالات پرتکرار

موس بی سیم وایرلس بهتر است یا بلوتوثی؟

این بستگی به کاربرد شما دارد. موس بی سیم وایرلس سریع‌تر و دقیق‌تر از نوع بلوتوثی بوده اما موس‌های بلوتوثی بُرد بیشتری نسبت به نوع وایرلس دارند. بنابراین اگر گیمرید بهتر است به سراغ موس بی سیم وایرلس بروید.

آیا موس بیسیم بدون دانگل USB وجود دارد؟

برخی سازندگان، موس‌های بی سیم بدون نیاز به دانگل USB را روانه بازار کرده‌اند تا کاربران مشکلی بابت گم کردن دانگل موس نداشته باشند. این موس‌ها با استفاده از بلوتوث لپ تاپ یا کامپیوتر به سیستم شما متصل می‌شوند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا