اجرای مولدسازی دارایی های دولت امسال با جدیت بیشتری پیگیری می شود


اجرای مولدسازی دارایی های دولت امسال با جدیت بیشتری پیگیری می شود

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱، مولد سازی را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و گفت: امسال تاکید بیشتری روی اجرای قانون مولدسازی وجود دارد و برای تحقق بهتر، نظارت نمایندگان هم وجود خواهد داشت.

عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با آثار مثبت و الزام آور مولدسازی دارایی‌های مازاد دولت، بیان کرد: مولد سازی سال گذشته کامل اجرا نشده بود و فکر می‌کنم فقط حدود ۶ هزار میلیارد تومان دارایی از این طریق محقق شده باشد؛ در حالی که سرمایه دولت خیلی بیشتر از این است.

وی تاکید کرد: تاکید مجلس هم همین است که دولت می‌تواند درآمد بیشتری از دارایی‌های خود به دست بیاورد. رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه اخیر خود با دولت به این موضوع تاکید کرد و حتی در جلسه مشترک با قوه قضائیه نیز به لزوم این اقدام اشاره کرد؛ یعنی قوه قضائیه هم به سمت مولد سازی برود تا مشکلات مردم حل شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی مولد سازی را اقدامی خوب و مثبت ارزیابی کرد و گفت: به کار انداختن دارایی‌های غیرقابل استفاده دولت و تبدیل آن به پروژه‌های جدید بهترین اقدامی است که می‌تواند در این زمینه صورت بگیرد. تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تبدیل آنها به سرمایه‌های قابل استفاده به تأمین درآمدهای قابل توجهی برای دولت منتهی خواهد شد.

فیاضی اظهار کرد: به نظر می‌رسد ترس و عدم جرأت مدیران تا کنون مانع از اجرای صحیح قانون مولد سازی بوده است. برای تحقق این امر، قانون لازم وجود دارد اما در اجرا با مشکل مواجه است و مجریان از آن امتناع می‌کنند.

وی در پایان گفت: صرف نظر از آنچه تاکنون اتفاق افتاده است، امسال تاکید بیشتری روی اجرای قانون مولدسازی وجود دارد و برای تحقق بهتر این قانون، نظارت نمایندگان هم در این زمینه وجود خواهد داشت.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تعیین‌تکلیف یک پرونده اقتصادی و بازگشت 500 میلیارد تومان به دولت در تهران