عرضه سه مدل خودرو نیسان برای سلیقه‌های مختلف توسط «نامی خودرو»


عرضه سه مدل خودرو نیسان برای سلیقه‌های مختلف توسط «نامی خودرو»

دور جدید عرضه خودروهای وارداتی یا به‌عبارت بهتر پنجمین نوبت ثبت‌نام خودروهای وارداتی درهفته جاری آغاز شده است  و برای مدت محدودی ادامه خواهد داشت.

نامی خودرو پیشرو، عرضه‌کننده اصلی خودروهای نیسان در این نوبت از ثبت‌نام و قرعه‌کشی خودروهای وارداتی، سه مدل خودرو نیسان را برای سلیقه‌های مختلف عرضه کرده که سبب شده است این شرکت یکی از متنوع‌ترین لیست‌های محصول را در اختیار دوستداران خودروهای وارداتی قرار دهد. در این مطلب به‌اختصار به‌بررسی و معرفی این سه مدل خودرو نیسان می‌پردازیم.

عرضه سه مدل خودرو نیسان برای سلیقه‌های مختلف توسط «نامی خودرو»

این کراس‌اوور کوچک و جذاب نیسان درواقع مدل جایگزین نیسان جوک است که قبلا در مدل‌های ٢٠١٧ تا ٢٠١٨ وارد ایران شده بود و استقبال بسیار مناسبی از آن به‌عمل آمد. نسل جدید جوک در بازارهای جهانی به‌نام کیکس معرفی شده و یک شاسی‌بلند کوچک محسوب می‌شود. این خودرو از یک پیشرانه 1500 سی‌سی تنفس‌طبیعی بدون استفاده از توربو شارژر بهره می‌برد که خود یک مزیت برای بازار ما با توجه به‌کیفیت پایین سوخت (بنزین) محسوب می‌شود.

این پیشرانه قدرتی در حدود 122 اسب‌بخار تولید می‌کند که با توجه به‌ابعاد کوچک کیکس کاملا کافی به‌نظر می‌رسد. این کراس‌اوور جمع‌وجور با توجه به‌ محدوده‌قیمتی خود از فهرست مناسبی از تجهیزات رفاهی و ایمنی برخوردار است. درعین حال نیسان کیکس با توجه به ‌محدوده‌قیمتی آن رقیب بسیار خطرناکی برای انواع خودروهای هاچ‌بک عرضه‌شده توسط شرکت‌های دیگر در این دوره از عرضه خودروهای وارداتی به‌شمار می‌رود.

خودروهایی همچون اوپل کورسا یا سوزوکی سوئیفت در برابر جذابیت ظاهری، شاسی‌بلند بودن و ابعاد بزرگ‌تر نیسان کیکس و همچنین پیشرانه تنفس‌طبیعی 1500 سی‌سی و قدرتمندتر آن، خلع سلاح می‌شوند و بی‌تردید نیسان کیکس با توجه به این مشخصات در بازار گزینه بسیار پرطرفدارتری نسبت به این خودروهای هاچ‌بک خواهد بود .

عرضه سه مدل خودرو نیسان برای سلیقه‌های مختلف توسط «نامی خودرو»

دومین خودرو نیسان عرضه‌شده توسط نامی خودرو، نیسان سیلفی است. البته برخی به‌اشتباه این خودرو سدان سایز متوسط را با تویوتا کرولا، لوین یا مزدا ٣ مقایسه می‌کنند؛ اما با توجه به ابعاد بزرگ‌تر و فضای داخلی بیشتر، این خودرو باید با مدل‌هایی همچون کیا اپتیما مقایسه شود. به‌خصوص آن‌که این خودرو از تکنولوژی هیبرید برخوردار است که ترکیبی از موتور بنزینی و پیشرانه الکتریکی است.

نیسان سیلفی از قدرت ١٣٦ اسب‌بخار و البته گشتاور خیره‌کننده ٣٠٠ نیوتون‌متر برخوردار است که سبب می‌شود در شتابگیری، رقبایی همچون کرولا، لوین، مزدا ٣، کیا اپتیما و ... را به‌سرعت پشت سر بگذارد. نکته قابل توجه آن‌که عامل مهم در شتاب‌گیری‌های ثانویه به‌خصوص در مسیرهای جاده‌ای گشتاور خودرو است و نیسان سیلفی با دارا بودن گشتاور ٣٠٠ نیوتون‌متری جایی برای رقبا نمی‌گذارد که خود را مطرح کنند.

همچنین نامی خودرو نیسان سیلفی را با تیپ مکس ادیشن به‌بازار ایران عرضه کرده است که نسبت به‌نیسان سیلفی عرضه‌شده توسط یک واردکننده دیگر، از سطح آپشن‌های رفاهی و ایمنی بسیار بالاتری برخوردار است و فهرست کاملی از تجهیزات رفاهی و ایمنی را به‌خریداران عرضه می‌کند .

عرضه سه مدل خودرو نیسان برای سلیقه‌های مختلف توسط «نامی خودرو»

سومین محصول فهرست خودروهای عرضه‌شده نامی خودرو کراس‌اوور نیسان قشقایی است که آن را درکلاس خودروهایی همانند هیوندای توسان، کیا اسپورتیج و .... قرار می‌دهد. نیسان قشقایی از یک پیشرانه ٢٠٠٠ سی‌سی تنفس‌طبیعی برخوردار است که مجددا این موضوع یک مزیت مهم در برابر رقبای آن محسوب می‌شود. با توجه به‌کیفیت نامناسب سوخت و مشکلات دسترسی به‌بنزین سوپر در کشور، بهره بردن یک خودرو از پیشرانه تنفس‌طبیعی بدون توربوشارژر یک مزیت بزرگ در بازار ایران به‌شمار می‌رود.

این پیشرانه قدرتی معادل ١٥٠ اسب‌بخار تولید می‌کند. نیسان قشقایی با فهرست کامل تجهیزات رفاهی و ایمنی عرضه شده و به‌انواع سیستم‌های ایمنی و آپشن‌های رفاهی مجهز است.

نیسان قشقایی در این دور از عرضه خودروهای وارداتی با مدل‌هایی همچون اپل موکا، مزدا CX-30، اشکودا کودیاک، فولکس تی راک و کیا اسپورتیج وارد رقابت خواهد شد. بهای کمتر و قیمت ارزشمندتر آن نسبت به اشکودا و اسپورتیج سبب خواهد شد خریداران به‌سمت این خودرو و انتخاب آن تمایل پیدا کنند.

مضاف بر این‌که موتور قدرتمند تنفس‌طبیعی ٢٠٠٠ سی‌سی نیسان قشقایی برگ برنده آن در برابر موتورهای ١٤٠٠ و ١٥٠٠ سی‌سی توربو اشکودا و اسپورتیج است. همچنین ابعاد بزرگ‌تر و آپشن‌های بیشتر نیز سبب می‌شود قشقایی در برابر مزدا CX-30 و اپل موکا و فولکس تی راک خودنمایی کند. قوای حرکتی تنفس‌طبیعی و موتور قدرتمندتر در مقایسه با اپل موکا و فولکس تی راک نیز که از موتورهای ضعیف‌تر و توربوشارژ بهره می‌برند، سبب می‌شود برتری از آنِ ‌نیسان قشقایی باشد. همچنین ابعاد بزرگ‌تر و تجهیزات رفاهی بیشتر و مناسب‌تر قشقایی برگ برنده آن در برابر مزدا CX-30 است .



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس