کمک 150 میلیاردی خیرین سلامت در حوزه بهداشت و درمان شهرستان لامِرد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد در جمع خبرنگاران گفت : خیرین سلامت بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان شهرستان کمک کرده اند.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر علی علی پور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد در نشست با اصحاب رسانه ضمن تقدیر وتشکر فراوان از همه خیرین حوزه سلامت که در پیشبرد کلان سلامت همگام با نظام بهداشتی و درمانی هستند خاطرنشان کرد: خیرین سلامت در شهرستان لامرد به خوبی پای کار بوده و هستند و به دنبال رفع مشکلات هستیم.
وی افزود: لامرد یکی از پنج قطب درمانی استان فارس است که از مهر، خنج، علامردشت و گله دار به بیمارستان لامرد بعنوان بیمارستان معین مریض اعزامی داریم.
وی ادامه داد: بیمارستان لامرد در حوزه سرپایی و تصادفات قریب به ۴۰۰ هزار نفر به مردم خدمات رسانی می شود، زیرا یک تیم درمانی سختکوش و فعال در این بیمارستان مستقر است.
او گفت: برنامه ریزی و ظرفیت ها باید مطابق با جمعیت باشد و افزایش تساعدی جمعیت به دلیل پیشرفت صنعتی، در حوزه بهداشتی و درمانی نیز باید با سرعت این مهم محقق شود، و پیوست سلامت محور همانند پیوست فرهنگی باید اتفاق می افتاد.
کمک ۱۵۰ میلیارد تومانی خیرین سلامت در حوزه بهداشت و درمان
دکتر علی پور اظهار کرد: در پروژه های عمرانی بهداشت و درمان نیازمند حضور بیشتر خیرین و صنایع هستیم که هم اکنون ۱۵۰میلیارد تومان پروژه خیرساز در حوزه سلامت در حال ساخت است که جای تقدیر دارد.
وی به حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: ستاد شبکه و گسترش پایگاه های سلامت در شهرستان پراکنده هستند و به مردم خدمات رسانی می کنند و تصور ما این است که به دنبال راهکارهای علمی باشیم تا بتوانیم کارایی و توانمندی بهتر در میدان خود را نشان دهد.
دکتر علی پور با بیان این مطلب که نظام ارجاع مورد تاکید است و به دنبال آن هستیم تا به شکل دقیق تری رقم بزنیم و با سیاست گذاری خوب و مناسب به سمت افزایش کیفیت و بهره وری پیش رویم تصریح کرد: در خدمات دهی به پزشکان به شدت حساس هستیم و به دنبال تکمیل زنجیره پرسنل هستیم تا بتوانیم خدمات را به خوبی عینیت ببخشیم.
شهرستان لامرد در حوزه خدمات دندانپزشکی و آزمایشگاهی در رتبه برتر استان؛
وی تاکید کرد: شهرستان لامرد در حوزه خدمات دندانپزشکی و آزمایشگاهی در رتبه برتر استان فارس است و به دلیل هزینه های زیاد و بار مالی، خیلی از مراکز زیربار این موضوع نمی روند و در حوزه بهداشت از لحاظ خدمات دندانپزشکی و آزمایشگی جزء چند مرکز اول استان هستیم و تمام مراکز جامع سلامت در شهرستان لامرد به جزء دو مرکز، آزمایشگاه و دندانپزشکی دارد که این مهم با مشارکت خیرین اتفاق افتاده است.
به دنبال نوسازی ناوگان هستیم؛
دکتر علی پور به اورژانس ۱۱۵ یا پیش بیمارستانی اشاره کرد و گفت: احیاگران بی ادعا، اگر در همان لحظه بیمار را به مراکز درمانی نرسانند اتفاقاتی دیگر رقم خواهد خورد و در شهرستان لامرد ۵ اورژانس ۱۱۵ فعال هست که پیش بینی ما این است که در شش ماهه آتی پایگاه ۱۱۵ غرب شهر لامرد به بهره برداری برسد.
وی افزود: دو آمبولانس جدید که با هزینه ای افزون بر ۷میلیارد تومان می باشد برای شهرستان خریداری شده که یکی به بخش اشکنان و دیگری به ساختمان ۱۱۵ اورژانس پنگرویه اختصاص یافته که تا پایان سال با همراهی خیرین عزیز دو آمبولانس دیگر نیز وارد مدار خدمت می شود.
حوزه بهداشتی/ پویش خرید خودروی اورژانس ۱۱۵ در یکی از بخش های لامرد؛
دکتر علی پور به حوزه بهداشتی شهرستان اشاره کرد و گفت: در بخش خیرگو پویش خرید خودروی اورژانس ۱۱۵ در حال انجام است که بزرگترین مرکز جامع سلامت شماره یک که در لامرد در حال ساخت است با هزینه ای بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به غیر از تجهیزات در حال ساخت است.
وی افزود: دو مرکز جامع سلامت امیرالمومنین سیگار با هزینه ای افزون بر حدود ۱۴ میلیارد تومان با ۷۸۰ متر مربع زیربنا و مرکز جامع سلامت چاهورز با هزینه ای افزون بر ۱۱ میلیارد تومان و با زیربنای ۴۴۵ متر مربع از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز و خیرین در حال ساخت است.
وی به کمبود فضای سخت افزاری درحوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: ساختمان الحاقی بهداشت و درمان در شهر اشکنان و اهل با هزینه ای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان در حال ساخت است.
او به حوزه درمان اشاره کرد و گفت: به دنبال رفع مشکلات ساختاری بیمارستان و کمبود تجهیزات هستیم که در سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد و از لحاظ توسعه ساختاری در حال اتفاقات خوب است تا رقم خورد.
دکتر علی پور گفت: بزرگترین مرکز جامع سلامت شماره یک لامرد که در حال ساخت است با هزینه ای بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به غیر از تجهیزات توسط خیرین در حال ساخت است.
وی افزود: دو مرکز جامع سلامت امیرالمومنین سیگار با هزینه ای افزون بر حدود ۱۴ میلیارد تومان با ۷۸۰ متر مربع زیربنا و مرکز جامع سلامت چاهورز با هزینه ای حدودا ۱۱ میلیارد تومانی با ۴۴۵ متر مربع از اعتبارات دولتی و خیرین ساخته می شود.
وی افزود: به دلیل کمبود فضای بهداشتی و درمانی در اشکنان و اهل ساختمان الحاقی اشکنان و اهل با هزینه ای افرون بر ۱۰میلیارد تومان در حال ساخت است.
وی به حوزه درمان اشاره کرد و گفت: به دنبال رفع مشکلات ساختاری بیمارستان و کمبود تجهیزات هستیم که این بیمارستان در سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد و از لحاظ توسعه ساختاری اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است که به سمت استانداردسازی هستیم.
در حال رفع مشکل سیستم فاضلاب بیمارستان لامرد هستیم؛
دکتر علی پور به سیستم تصفیه فاضلاب اشاره کرد و گفت: سیستم فاضلاب بیمارستان از نظر فنی مهندسی در وضعیت خوبی قرار ندارد و اصلا پاسخگوی ظرفیت توسعه ای هم نیست و نیازمند سیستم به روز است که طراحی اولیه این سیستم صورت گرفته و با همکاری و دغدغه نماینده، فرماندار و امام جمعه لامرد در حال تامین اعتبار است که به مرحله اجراء برویم.
وی در همین زمینه گفت: نیازمند صبوری مردم هستیم و از همه مردم بویژه همسایگان بیمارستان بابت بوی بد بیمارستان عذرخواهی می کنیم و در حال پی گیری هستیم که هر چه سریعتر تا یک ماه دیگر بتوانیم به مرحله عملیاتی برسیم.
وی گفت: ساختمان امحاء زباله بیمارستان با کمک فرمانداری و دانشگاه علوم پزشکی با تامین اعتبار اختصاصی در بازه زمانی شش ماهه به سرانجام می رسد و ساختمان قلب و شیمی درمانی نیز حدود ۴۰ تخت به ظرفیت بیمارستان اضافه می شود.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی حدود ۳ میلیارد تومان بابت تعمیر و اورهال تاسیسات بیمارستان هزینه کرده است که دست بوس همه عزیزان هستیم.
.
دکتر علی پور گفت: از اول سال ۱۴۰۳ تا آبان ماه امسال ۲۷۵ عمل جراحی اتفاق افتاده که ده تای آن عمل زیبایی بوده است و اولویت عمل ها عمل های زایمان و اورژانسی است و محدودیت هایی هم گذاشتیم.
وی با بیان اینکه پنج قطب درمان در استان وجود دارد تصریح کرد: تیم پزشکی در حوزه تخصصی در بیمارستان لامرد یک تیم کامل است و دستگاه آندوسکوپی و کولونوسکوپی موجود در بیمارستان لامرد نیازمند وجود یک پزشک فوق تخصص گوارش است که بیشترین مریض های اعزامی به شیراز در حوزه خونریزی گوارشی است.
دکتر علی پور گفت: اخلاق حرفه ای باید در بیمارستان رعایت شود و تمامی همکاران پرستار باید با مریض و ارباب رجوع به خوبی برخورد کنند./ سبحان لامرد و مهر