پوستهای هندوانه رو دور نریز / آموزش آشپزی ایرانی جدید


پوستهای هندوانه رو دور نریز / آموزش آشپزی ایرانی جدید

دیگه پوستهای هندوانه رو دور نریز بعد این آموزش لازمت میشه.

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

مواد لازم: ۶ لیوان شکر. ۵.۵ لیوان آب. ۱ تیکه چوب دارچین. ۳ تیکه میخک. پوست های هندوانه .اضافه کنید ۱ ساعت با حرارت متوسط بجوشه تا قوام بیاد مربا حاضره زیر گاز رو خاموش کنید تا یکم خنک بشه اینم از مربا پوست هندوانه خوش رنگ و لعابمون از بیرون ترد و از داخل نرمه حتما با این روش درستش کنید نوش جان

منبع: ‏cook_mag‏



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اگر هر کشور یک پسر تینیجر باشه ببینید نوجوان ایرانی چقدر زیباست!