پوستهای هندوانه رو دور نریز / آموزش آشپزی ایرانی جدید
دیگه پوستهای هندوانه رو دور نریز بعد این آموزش لازمت میشه.
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
مواد لازم: ۶ لیوان شکر. ۵.۵ لیوان آب. ۱ تیکه چوب دارچین. ۳ تیکه میخک. پوست های هندوانه .اضافه کنید ۱ ساعت با حرارت متوسط بجوشه تا قوام بیاد مربا حاضره زیر گاز رو خاموش کنید تا یکم خنک بشه اینم از مربا پوست هندوانه خوش رنگ و لعابمون از بیرون ترد و از داخل نرمه حتما با این روش درستش کنید نوش جان
منبع: cook_mag