«تالار خونین» در کتافروشیها
مجموعه داستان «تالار خونین و داستانهای دیگر» نوشته آنجلا کارتر با ترجمه علی کهربایی منتشر شد.
به گزارش ایران اکونومیست، آنجلا کارتر (۱۹۴۰-۱۹۹۲)، نویسندهٔ بریتانیایی، یکی از تأثیرگذارترین چهرههای ادبیات پستمدرن و فمینیستی است که آثارش به خاطر بازآفرینی افسانهها و داستانهای عامیانه شهرت دارد. او در دانشگاه بریستول تحصیل کرد و در طول دوران فعالیتش آثار برجستهای در قالب داستان کوتاه، رمان و مقالات به جا گذاشت.
سبک کارتر زبانی غنی و شاعرانه دارد که با استفاده از عناصر خیالپردازی و روایتهای غیرمعمول، موضوعاتی مانند جنسیت، قدرت و نقشهای اجتماعی را مورد نقد قرار میدهد.
او با دیدگاهی فمینیستی به بازخوانی داستانهای کلاسیک میپردازد و جایگاههای سنتی شخصیتها را زیر سؤال میبرد، تا واقعیتهای پنهان در پشت قصههای قدیمی را نمایان سازد. این بازخوانیها به آثارش عمقی تازه میبخشند و خواننده را به تأمل وامیدارند.
کارتر در مجموعه داستان تالار خونین و داستانهای دیگر، با نگاهی نو و جسورانه، مفاهیمی همچون هویت، سرکوب و آزادی را مورد کندوکاو قرار میدهد. او با روایتهایی پیچیده و تأثیرگذار، مخاطب را به دنیایی میبرد که در آن قصهها فراتر از روایتهایی سادهاند و بازتابی از آرزوها و ترسهای انسانی به شمار میآیند.
«تالار خونین و داستانهای دیگر» نوشته آنجلا کارتر با ترجمه علی کهربایی در ۱۷۵صفحه با شمارگان ۷۷۰ نسخه و قیمت ۲۰۰ هزار تومان در فرهنگ نشر نو با همکاری نشر آسیم منتشر شد.
«تالار خونین»، «ماجرای عاشقانه آقای لیون»، «عروس ببر»، «شاه اِلفها»، «سفید برفی»، «خاتون سرای عشق»، «گرگینه»، «انجمن گرگها» و «آلیس_گرگ» عنوان داستانهای این مجموعه هستند.