تاثیر آجیل برای پیشگیری و بهبود سرماخوردگی
مصرف آجیل یکی از بهترین راههای پیشگیری از سرماخوردگی است؛ با این شرط که در هنگام خرید آجیل، ترکیبی از انواع مغزها شامل پسته، بادام و فندق را تهیه کنید
تاثیر آجیل بر سرماخوردگی
گاهی اوقات، حفظ سلامتی به خصوص در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا چالش برانگیز است. هیچ کس نمی خواهد با علائمی مانند گرفتگی یا آبریزش بینی، لرز، درد و احتمالاً تب تلاش کند تا عملکرد خود را انجام دهد. خوشبختانه، تا زمانی که یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی دارید که می تواند به جلوگیری از سرماخوردگی کمک کند، مجبور نیستید به پزشک مراجعه کنید.
آجیل هایی که برای سلامتی و سرماخوردگی باید بخورید:
- بادام
- پسته
- گردو
- بادام هندی
- آجیل ماکادمیا
- آجیل برزیلی
- فندق
- بادام زمینی
بادام و سرماخوردگی
برای یک میان وعده سیر کننده که برای سیستم ایمنی بدن شما نیز مفید است، یک مشت آجیل یا بادام بخرید تاثیر آن را بر سرماخوردگی خود ببیند. به گفته مؤسسه ملی بهداشت (NIH) آنها نه تنها منیزیم دارند، بلکه سرشار از ویتامین E هستند، آنتی اکسیدانی که نشان داده شده است که توانایی بدن در مبارزه با باکتری ها و ویروس ها را بهبود می بخشد. اگر خوردن بادام برای شما جذاب نیست، سعی کنید شیر بادام بنوشید یا از آن به عنوان جایگزینی برای دستور العمل های دیگر مانند اسموتی استفاده کنید.
آجیل برزیلی
آجیل برزیلی علاوه بر خوشمزه بودن، یکی از غنی ترین منابع سلنیوم است که تقویت کننده سیستم ایمنی است. سلنیوم از شما در برابر عفونت محافظت می کند. آنها را به غذای پخته اضافه کنید، آنها را در سالاد بریزید یا به سادگی از آنها به عنوان میان وعده استفاده کنید. از دیگر غذاهای حاوی سلنیوم می توان به جعفری، ماهی قزل آلا، سبزیجات و مرغ اشاره کرد.
زمان طلایی برای خوردن آجیل چه زمانی است ؟
سرماخوردگی و گردو
گردو علاوه بر اینکه یکی از رایج ترین غذاهای ضد التهابی است، حاوی چندین ماده مغذی است که در حمایت از سیستم ایمنی بسیار مهم است. آن ها شامل ویتامین های E و B6، مس و فولات هستند که باعث بهبود سریع سرماخوردگی می شوند. به نظر می رسد که برخی از اجزای گردو می تواند توانایی شما را برای تمرکز و بهبود انرژی شما افزایش دهد. این مهم است زیرا استرس کنترل نشده می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تضعیف کند. گردو را با گیلاس ترش خشک به عنوان میان وعده جفت کنید، یا خرد کنید و به عنوان چاشنی میوه تازه یا سبزیجات پخته شده استفاده کنید.
نه تنها آجیل هایی مانند گردو، بادام و پسته به طور طبیعی مملو از ویتامین E ضد باکتری هستند، بلکه غذای کاملی نیز هستند. این بدان معنی است که آنها سایر مواد شیمیایی گیاهی مفید را که اغلب در غذاهای فرآوری شده حذف می شوند، حفظ می کنند. این منجر به کاهش التهاب، اما همچنین کاهش سطح گلوکز خون، انرژی بیشتر و وضوح ذهنی بهتر می شود.
خوردن آجیل فواید زیادی دارد، مانند حفظ وزن سالم بدن و کمک به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مانند بیماری قلبی. آجیل دارای بافت، طعم و مواد مغذی مختلفی است. آنها به تنهایی عالی هستند، با میوه ها ترکیب می شوند یا به غذاهایی مانند سالاد، دسر و غلات اضافه می شوند. از جمله مواد مغذی موجود در آجیل ها: فیبر، آنتی اکسیدان ها ویتامین ها، مواد معدنی، چربی های سالم، پروتئینها.
منبع : آجیل گلچین